• Chantal Heuvelman van Kingspan overhandigt cheque aan Francien van Zetten van de Tielse Uitdaging

    Kingspan

Kingspan wordt Vriend van Tielse Uitdaging en doneert €500,-

22-02-2018, 14:05 | Lezersnieuws | Chantal

Tiel, 22 februari 2018

Francien van Zetten,  coördinator van de Tielse Uitdaging, ontving donderdag 22 februari een cheque ter waarde van 500 euro uit handen van Chantal Heuvelman, namens Kingspan Insulation en Kingspan Geïsoleerde Panelen. Kingspan, producent van hoogwaardige isolatiematerialen en duurzame oplossingen voor gebouwen, heeft zich als Vriend aangesloten bij de Tielse Uitdaging en wil zich daarmee blijvend inzetten voor de lokale samenleving.

“Wij zijn graag actief betrokken bij de omgeving waarin wij als Kingspan ons werk doen. Veel medewerkers van onze vestiging in Tiel wonen in deze omgeving. Wij hebben er als werkgever dus ook zelf belang bij dat de samenleving waarin onze medewerkers wonen, een plezierige en fijne omgeving is. Dat is voor ons een vanzelfsprekend onderdeel van maatschappelijk betrokken ondernemen”, aldus Chantal Heuvelman, senior marketeer, bij de overhandiging van de cheque.

“De Tielse Uitdaging is een organisatie die middenin de samenleving staat en veel mooie maatschappelijke initiatieven mede mogelijk maakt. Omdat het een organisatie is die zich, zonder voorbehoud, voor iedereen inzet, en tot doel heeft de Tielse samenleving nog mooier te maken, hebben wij als Kingspan besloten deze organisatie financieel te steunen.”

De Tielse Uitdaging bestaat bijna een jaar en is heel blij met de steun van Tielse bedrijven, zoals Kingspan. “Kingspan reageert enthousiast op de activiteiten van de Tielse Uitdaging. Het bedrijf heeft al een match gemaakt met KLESTEO, de Kleding- en Speelgoedbank Tiel en omstreken, waarvoor diverse kisten met knuffels zijn vervoerd”, vertelt Francien van Zetten van de Tielse Uitdaging. “Met de financiële steun versterkt Kingspan de basis van de Tielse Uitdaging, waardoor we onze activiteiten dit jaar kunnen uitbreiden.”

Over de Tielse Uitdaging

De Tielse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat bedrijven uitdaagt maatschappelijk betrokken te ondernemen. Dat doet de Uitdaging door stichtingen en verenigingen te ondersteunen en in contact te brengen met die lokale bedrijven. De Tielse Uitdaging is één van de  ruim zestig Uitdagingen die in Nederland actief zijn.

www.tielseuitdaging.nl

Over Kingspan

Kingspan is wereldleider op het gebied van hoogwaardige isolatiematerialen en oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Kingspan is onderdeel van Kingspan Group plc, die  zijn basis heeft in Ierland.

www.kingspan.nl