Koploper GO’97 verslaat de nummer 3

28-01-2019, 07:49 | Lezersnieuws | Volleybalvereniging GO'97

Na de eenvoudige overwinning vorige week in Leersum tegen Volleer 3, beloofde het in de thuiswedstrijd tegen Volleer 2 minder gemakkelijk te worden. De heenwedstrijd in het begin van het seizoen ging met 3-2 verloren, dus de heren van GO’97 waren gewaarschuwd en hadden iets recht te zetten tegen de huidige nummer 3 in de competitie.

Vanaf het eerste punt was GO ook vandaag duidelijk de betere partij. In de eerste set kwam de tegenstander aan het eind van de set wel goed terug en werd het nog even spannend. Maar met 25-23 trok GO aan het langste eind en zette daarmee de toon voor de rest van de wedstrijd.

GO bleef goed geconcentreerd volleyballen en met achtereenvolgens 25-18 en 25-18 en 25-18 boekte GO een verdiende en prima overwinning. Het was misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen (tot op heden), met al voor de zesde keer op rij een 4-0 winst als resultaat.

VCV uit Veenendaal staat momenteel op de tweede plaats in de competitie met 10 punten minder dan koploper GO’97. Omdat zij twee wedstrijden minder gespeeld hebben, kan VCV nog wel op gelijke hoogte komen. De achterstand van de nummer 3 (Volleer 2) bedraagt na deze wedstrijd inmiddels 14 punten, dus in de strijd op het kampioenschap gaat het nog tussen twee teams.