• Kromhouters Super Sunday Movember

    Heren 2

Kromhouters Heren 2 zet zich in voor Movember Foundation

14-11-2017, 13:50 | Lezersnieuws | THCC De Kromhouters

Tijdens Super Sunday afgelopen zondag 12 november bij THCC de Kromhouters hebben de mannen van Heren 2 een inzamelingsactie georganiseerd voor de Movember Foundation. Met acties als het verkopen van snorren en broodjes shoarma, maar ook met het enthousiasmeren van andere teams om vrijwillige donaties te doen hebben ze maar liefst 450 euro weten op te halen.

Het beste dat je voor je gezondheid kunt doen, is om actief te blijven, om te bewegen. Dat doen deze heren volop. Kromhouters Heren 2 is een sportief, enthousiast prestatieteam bestaande uit mannen tussen de 18 en 28 jaar en komen voor de vereniging uit in de Reserve Overgangsklasse. Met hun beurt om de Super Sunday te organiseren hebben ze vanwege Movember besloten om de Movember Foundation te steunen. Met je snor maak je immers in deze maand het verschil.

De foundation richt zich op de gezondheid van mannen en pakt een aantal van de grootste gezondheidsproblemen voor mannen aan waaronder prostaatkanker en teelbalkanker. Als Kromhouters zijn wij er trots op dat we een steentje hebben kunnen bijdragen; Heren 2, Heren 1, Heren 4, Heren A, Dames 1, Dames A en iedereen die snorren heeft gekocht of op een andere manier heeft bijgedragen, superbedankt!