• Musters & Visschedijk als Bob en Marit in ‘Buik’

    X + L

Marcel Musters en Lies Visschedijk met komisch stuk in de Agnietenhof

09-11-2018, 12:41 | Lezersnieuws | Anika

Marcel Musters en Lies Visschedijk gaan op tournee langs de Nederlandse theaters met ‘Buik’. De komische toneelvoorstelling, over oude wrok en nieuw leven, is op woensdag 14 november ook te zien in de Tielse Schouwburg. 

Na het succes van ‘Fifty Fifty’ en ‘Een Flinke Linkse Vrouw’ is ‘Buik’ de derde samenwerking van Marcel Musters (bekend van o.a. ‘Familie Kruys’) en Lies Visschedijk (bekend van o.a. ‘Soof’) met schrijfster Aaf Brandt Corstius. Na de voorstelling van theatergezelschap Mugmetdegoudentand een maand lang voor volle zalen in Theater Bellevue gespeeld te hebben, reizen Musters en Visschedijk er nu mee naar de Agnietenhof.

Komedie over oude wrok en nieuw leven
In ‘Buik’ neemt Bob zijn zus Marit voor haar veertigste verjaardag mee naar de Texelse duinen. Maar als ze in het vakantiehuisje zijn, blijkt dat hij nog een plan heeft: haar op subtiele wijze vragen of ze draagmoeder wil worden voor hem en zijn vriend.

‘Buik’ is een voorstelling over oude wrok en nieuw leven. Over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. En over de vraag: wat heb je over voor je broer of zus?

“Musters en Visschedijk vormen een topduo.” – Parool ****
“Zeer komische voorstelling.” – Theaterkrant ****

Meer informatie & kaarten

Op woensdag 14 november om 20.00 uur spelen Lies Visschedijk en Marcel Musters ‘Buik’ in de Grote Zaal van Schouwburg Agnietenhof in Tiel. Kaarten zijn te bestellen op agnietenhof.nl, telefonisch via 0344 673 500 of aan de kassa van de Agnietenhof (Sint Agnietenstraat 2). Kaarten kunnen ook gekocht worden aan de Zinder Balie (Rechtbankstraat 1, alleen PIN).