• Mindfulness Cursus in Tiel

    KiemKracht Coaching & Counseling

Mindfulness Curus van start in Tiel

26-04-2018, 10:20 | Lezersnieuws | Hanneke

Start Mindfulness Cursus in Tiel

Wil jij in je leven……. * beter omgaan met stress en drukte ? * meer rust en ontspanning ervaren ? * vaker genieten en minder moeten ? * leren loslaten en minder piekeren ? * betere nachtrust, minder vermoeidheid of goed in je vel zitten ? * minder pijn, frustratie, schuldgevoel of ongemak ? Dan is Mindfulness iets voor jou!

Op dinsdagavond 8 mei gaat in Tiel een cursus Mindfulness van start. Leer tijdens de cursus hoe meer te genieten van dit moment, minder te moeten en stress te verminderen. Ervaar meer rust, ontspanning en balans. Voor iedereen die bewuster en zinvoller wil leven, minder stress of pijn wil ervaren of ondersteuning zoekt bij preventie of herstel van ziekte, depressie of burn-out.

Tijdens 4 of 8 bijeenkomsten leer je aan de hand van praktische oefeningen hoe je kunt omgaan met moeilijkheden, stress of tegenslagen in je dagelijks leven. Je ontdekt hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en zinvoller kunt leven. Je leert hou je oude patronen loslaat  en hoe je zelf een positieve bijdrage levert aan mentale, emotionele en fysieke veerkracht.

Deze Mindfulness Cursus in modules te volgen. Op 8 mei start de Mindfulness Basics van 4 bijeenkomsten. Na de basiscursus is het mogelijk een vervolgcursus van 4 keer te volgen: Mindfulness Plus, die op aansluitend vanaf 12 juni op dinsdagavonden wordt gehouden. De cursus wordt afgesloten met een Stiltedag en er is de mogelijkheid om een Mindfulness Terugkomavond naar keuze te volgen ter ondersteuning.

KiemKracht Coaching & Counseling organiseert deze wekelijkse cursus die van start gaat op dinsdag 8 mei.  De cursus vindt plaats op een sfeervolle locatie aan de Konijnenwal in Tiel en duurt van 19.45 tot 21.45 uur.

Kijk voor meer informatie op www.kiemkracht.nu of neem contact op met Hanneke van Zijl, contact@kiemkracht.nu of 06 - 249 70 252. Hanneke is als Mindfulness trainer is aangesloten bij de beroepsvereniging van Mindfulness Trainers (VMBN). Werkgevers of zorgverzekeraars kunnen een Mindfulness training vergoeden, informeer naar de mogelijkheden.

 "Al tijdens de cursus kreeg ik opmerkingen van mensen om me heen dat ik zo vrolijk was en ontspannen. En zelf merk ik ook het verschil. Ik voel me veel positiever en heb minder last van stress en spanning" (deelnemer KiemKracht Mindfulness Cursus)