• Team Volksuniversiteit Tiel

    M. de Lange

Najaarsprogramma Volksuniversiteit Tiel

19-09-2017, 20:11 | Lezersnieuws | Marjon de Lange

Volksuniversiteit West Betuwe staat aan de vooravond van haar tweede schooljaar in Tiel. Het najaarsprogramma begint deze maand met een gevarieerd aanbod aan cursussen, workshops en kennismakingslessen.

De nadruk van het aanbod ligt vooral op de langdurige wekelijkse talencursussen met een omvang van 24 lessen. Het programma eindigt in het voorjaar van 2018, het nieuwe voorjaarsprogramma zal dan al gereed zijn.

Op dit moment wordt door de vrijwilligers in alle vestigingsplaatsen het nieuwe programmaboekje 2017-2018 verspreid. Het goede werk van de Volksuniversiteit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers. Zo kan ook het prijspeil toegankelijk gehouden worden.

Volksuniversiteit Tiel is met name op zoek naar uitbreiding voor het team, gastheer, gastvrouw, begeleiding van de cursussen, programmamakers en een bestuurslid specifiek met een netwerk in Tiel.

Neem gerust een kijkje op onze website voor ons programma en aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. Volksuniversiteit, gewoon omdat het leuk is...