• Restaurant Orizaba, Mexicaans op zijn best

    Janet Kooren

Nieuw in Tiel: restaurant Orizaba, Mexicaans op zijn best

12-11-2018, 12:52 | Lezersnieuws | Rene

Op het Plein in Tiel is een nieuw restaurant gevestigd: Mexican Restaurant Orizaba. Een restaurant met authentieke Mexicaanse smaken, een met zorg samengestelde kaart en een ruime opzet. De officiële opening vindt plaats op dinsdag 20 november a.s.

Ondernemer Michel Rijsdijk had jarenlang een restaurant in Rotterdam en een horecaonderneming in Dordrecht, terwijl hij in Tiel woonde en iedere dag op en neer reisde. “Ik wilde al langere tijd in Tiel iets vestigen en heb al meerdere keren gekeken naar deze locatie op het Plein. Nu was de tijd er rijp voor. Sinds Appelpop hebben we al proefgedraaid en nu loopt alles als een zonnetje. We zijn klaar voor het grote werk. En op de fiets naar mijn werk, bevalt me prima,” lacht hij. In het ruim opgezette restaurant is ruimte voor groepen en voor intieme dinertjes. De inrichting heeft een metamorfose ondergaan en ziet er uitnodigend uit. De opzet van de indeling is ruim en de kleuren zijn warm. Het gevoel is goed.

Overzichtelijk

Van Rijsdijk kiest voor een kaart met verse producten en een overzichtelijke keuze. “Dat is logisch als je met kwaliteit wilt werken. Zo kun je garanderen dat wat je serveert altijd echt vers is. We hebben inmiddels al een aardig beeld wat het Tielse publiek waardeert en hebben daar in deze eerste maanden onze kaart ook op aan kunnen passen. En nu willen we echt los. We hebben flink wat tafels die we kunnen vullen en we zijn er klaar voor. Het personeel, de keuken en ik.”

Actief

Het enthousiasme straalt niet alleen van Rijsdijk af, maar ook van zijn acties. Via zijn Facebookpagina   communiceerde hij al een prachtige actie waarbij de gasten kunnen profiteren van twee keer een driegangenmenu voor de prijs van één. En hij sloot zich aan bij de FlipPas. “Je moet het met elkaar doen, en een loyaliteitssysteem als de FlipPas werkt daarbij ondersteunend. Bovendien biedt het je allerlei kansen om jezelf nog wat extra in het zonnetje te zetten. Daarom ben ik begin volgend jaar ook gelijk prijzenpartner.” In de maand maart maken de FlipPas-gebruikers kans op een prachtige maandprijs, met een minimale waarde van vijfhonderd euro. Hoe die prijs er precies uitziet, daar broedt hij nog even op met zijn team.

Dat team bestaat ook uit de dochter en schoonzoon van Rijsdijk, Anouschka en Henk, met de bedoeling dat zij in de toekomst het stokje van hem over gaan nemen.

Reserveren: bel 0344 701060 of via www.orizaba.nl Adres: Plein 40, Tiel