• Koor Sjier Hasjiriem

    Onbekend

Passie- en Paasconcert op 12 april in Geldermalsen

25-03-2019, 15:57 | Lezersnieuws | A.W.E.

Op vrijdagavond 12 april organiseert Woord en Daad een Passie- en Paasconcert in de Centrumkerk in Geldermalsen. De uitvoerenden zijn het Christelijk gemengd koor Sjier Hasjiriem uit Werkendam o.l.v. Reinier Korver, Jan Peter Teeuw orgel/piano, Lukas Ebbers en Wilco Offermans trompet en Muriël Bouman fluit. Aanvang 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. Toegang gratis, collecte voor werkgelegenheid van jongeren in Benin, Afrika. Adres: Centrumkerk, Kerkstraat 38, 4191 AB Geldermalsen.

Het Christelijk gemengd koor Sjier Hasjiriem uit Werkendam is opgericht in 2001. De naam betekent ‘lied der liederen’ of ‘hoogste lied’. De vereniging heeft het Woord van God als grondslag en wil dit door het zingen van psalmen en geestelijke liederen op zangavonden uitdragen.

Het koor telt ruim 40 ledenen staat sinds 2014 onder leiding van Reinier Korver. Reinier is in 2012 cum laude afgestudeerd aan het conservatorium. Hij is actief als muzikant en koorbegeleider van diverse koren. Daarnaast vormt hij samen met Mark Brandwijk het 'Duo Virtuoso'.