• Workshop Effectief samenwerken 2e jij-top-secretaressedagbijeenkomst dd 03-11-2016

    Christiaan Oomen

Persbericht 2e jij-top-secretaressedag 03 november 2016 eveneens GROOT SUCCES

05-11-2016, 08:20 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Geldermalsen - De 2e "jij-top-secretaressedag", die plaatsvond op donderdag 03 november 2016 bij Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil was evenals zijn voorganger op 12 november 2015 een GROOT SUCCES!

Het evenement werd ook dit jaar georganiseerd door Gerardus Evenement Planner.

Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil was ook voor deze editie de perfecte locatie, aangezien deze locatie centraal in het land ligt.

Na een korte introductie van de eigenaar van Gerardus Evenement Planner, opende Vera Bot, hoofdredacteur van Management Support Magazine deze dag met het thema 'Verbinding'. Hierna volgde een presentatie van Simone Parmentier van SPSuPPort over 'Van tranendal tot euforie; de kansen en valkuilen voor een freelance ondersteuner'.

Vervolgens was er een discussie tussen de deelnemers aan dit evenement en een aantal gasten over twee onderwerpen 'Waar voldoet een goede secretaresse aan & een goed ondersteunend team is schaars'. De gastsprekers tijdens deze pittige discussie waren: Dennis van Ravenswaaij (oprichter en directeur van Norgey BV), Marjolein van der Linden (directeur - Office Heroes), Janine Maas (oud vicevoorzitter) van Nederlandse Vereniging van Directie- en Managementondersteuners (voorheen Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen) & Anthony Lennarts (persoonlijk assistent directeur marketing - Nationale Nederlanden). Laatst genoemde was 1 van de 4 mannelijke ontzorgers die voor de editie van management support magazine november 2015 geïnterviewd werden. De organisator van dit evenement heeft destijds ook een bijdrage geleverd aan die editie. Beiden zijn één van de weinige MANNELIJKE ontzorgers in de secretariële wereld.

Na het bijkomen van deze pittige discussie volgden 3 workshops verdeeld over 2 rondes. Tussendoor werd er een culinaire lunch verzorgd door chef-kok Wouter Klein, eigenaar van Hotel/Restaurant De Os & Het Paard.

De workshops die plaatsvonden waren 'Wil jij weten wie je bent als secretaresse en waarin jij je onderscheidt', 'Nederlandse Taal' en 'Effectief samenwerken'.

Rond 15.00-15.30 uur ging iedereen met een goed gevulde goodiebag naar huis.

Deze 2e "jij-top-secretaressedag" was mede een succes omdat o.a. diverse aanwezige gastsprekers en workshopgevers vrijblijvend een bijdrage hebben geleverd aan deze dag.