• Bijeenkomst

    Ribizz

Rabobank West Betuwe ondersteunt RIBIZZ.

17-10-2017, 10:01 | Lezersnieuws | Sander Kerkhof

De ledenraad van Rabobank West Betuwe heeft onlangs besloten om aan ondernemersnetwerk RIBIZZ een bijdrage toe te kennen uit het Coöperatief Stimuleringsfonds. De bijdrage uit het fonds wordt gebruikt om de start van RIBIZZ Academy op 1-1-2018 te realiseren.

De nieuwe RIBIZZ activiteit gaat ondernemers de helpende hand bieden bij hun ondernemersvraagstukken bij het starten of verder ontwikkelen van hun bedrijf.

RIBIZZ bestaat inmiddels 20 jaar en heeft zo'n 100 leden uit diverse branches welke bestaan uit enkele startende maar ook vele ervaren ondernemers.

Tijdens de maandelijkse RIBIZZ bijeenkomsten bemerkte het bestuur dat starters maar ook bestaande ondernemers regelmatig met vraagstukken rondlopen waarbij ze niet weten alwaar voor een adequaat antwoord terecht te kunnen.

De RIBIZZ Academy heeft een platform beschikbaar waarbij de vragen gekoppeld worden met de kennis van de leden en deze wordt kosteloos ingezet om deze vraagstukken professioneel te beantwoorden. Daarnaast komen er ook kenniscessies waarvan ondernemers gebruik kunnen maken.

Meer info? Stuur een bericht naar academy@ribizz.nl en wij nemen contact met u op.