• Mary van Dijk met twee honden

    design & zo

Sereen Animals ter bevordering van het dierenwelzijn

08-07-2018, 21:20 | Lezersnieuws | Mary

In een wereld van drukte, stress en trauma's hebben dieren het niet makkelijk. Huisdieren kunnen soms angstig, agressief, etc. gedrag vertonen. Mary van Dijk wil onze trouwe viervoeters hierin ondersteunen. Met haar onderneming Sereen Animals streeft ze ernaar rust en balans in het lichaam van het dier terug te brengen. Hierbij maakt zij gebruik van Healing Touch voor Dier-technieken en massages. Het doel van deze behandeling is om de rust en balans in het lichaam van het dier terug te brengen. Door de nieuw verkregen balans functioneert het dier in alle opzichten beter, het geneest eerder van letsel en ziekte. Het krijgt een gevoel van welbevinden en voelt zich blijer.

Ook maakt Sereen Animals graag gebruik van etherische oli?n. Deze zijn ontwikkeld uit planten, kruiden en bomen. De oli?n hebben een kalmerende en heilzame invloed op de dieren. Zij ondersteunen de behandeling die Mary geeft.

Dieren zijn altijd een rode draad in haar leven geweest. Zij volgde verschillende opleidingen ter bevordering van het dierenwelzijn. Het is haar doel om middels respect, begrip en acceptatie het  levensplezier van het individuele dier te bevorderen.

Zij voegt hier nog aan toe dat dit nooit de deskundigheid van de dierenarts moet vervangen. Het werkt complementair. Met haar zorg en behandeling komt het dier tot rust en dan treedt herstel in alle aspecten meestal vanzelf op.

Een behandeling is mogelijk bij u thuis of op het adres van Sereen Animals: Vurenlaan 116, Tiel. Voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen: 06-46716556 of 0344-616489.