Servicepunt Thuiswonen gaat uitbreiden

25-11-2016, 10:01 | Lezersnieuws | Servicepunt Thuiswonen

Servicepunt Thuiswonen gaat uitbreiden

Het Servicepunt Thuiswonen gaat in januari een tweede balie openen in het Eerstelijnscentrum aan de Dodewaardlaan 7. In de hal bij de huisartsenpraktijken wordt de balie geplaatst. U kunt er terecht met al uw vragen rondom langer thuis wonen. Of het nu gaat om een vraag over hulpmiddelen in huis of een klusje dat moet worden gedaan, het servicepunt weet de snelste weg naar het antwoord. De balie is gelijktijdig geopend met de balie aan de Dodewaardlaan 5 namelijk elke werkdag van 9 tot 17 uur. Telefonisch bereikbaar zijn we bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 21 uur.

Onlangs heeft het Servicepunt thuiswonen de Telecom Inspirience Award gewonnen, vanwege het uniek callcentrum, waarmee 'in de cloud' wordt gewerkt. Dankzij samenwerking met Quivive en Easy Office Online. Daardoor kan het servicepunt gemakkelijk , snel en uiterst efficiënt reageren op de vragen die worden gesteld.

Servicepunt Thuiswonen is ook bekend vanwege Automobiel. Dit project is in 2015 gelanceerd en groeit snel. In Tiel zijn er zo'n 300 klanten en dit aantal groeit nog steeds. Herman Jonkmans heeft dit concept ook in Rhenen gelanceerd en is thans in gesprek met de gemeenten Geldermalsen en Arnhem.

Automobiel in Tiel vervoert bijvoorbeeld mensen in Tiel met een hulpvraag voor vervoer. Vrijwilligers vervoeren inwoners vanTiel tegen een gunstig tarief (30 cent per km) en een lidmaatschap van 15 euro per jaar. Vragers worden zo snel en goedkoop vervoerd van huis naar de huisarts of het ziekenhuis of desgewenst naar een familielid of kennis die zij allang niet meer hebben kunnen bezoeken.

Om deze dienst te kunnen blijven leveren zoeken wij met spoed vrijwilligers voor ons belteam en de balie om onze telefoonlijnen te bemannen. Wij zijn ook altijd op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor Automobiel in Tiel. Heeft u interesse en wilt u zinvol werk doen voor 1 of meerdere dagdelen per week, bel gerust.

Telefoon 088 7004100. Of reageer via onze website: www.servicepunt-thuiswonen.nl