Servicepunt voor langer thuiswonen en vervoer door vrijwilligers

23-10-2016, 18:51 | Lezersnieuws | Servicepunt Thuiswonen

Steeds meer mensen vinden de weg naar het Servicepunt Thuiswonen. In het afgelopen jaar zijn er 3000 contacten geregistreerd. Daar zijn we erg trots op. Maar er zijn ook nog mensen die het Servicepunt Thuiswonen nog niet kennen. Voor deze mensen hier even een uitleg wie en wat wij zijn, en waar wij voor staan.

Het SERVICEPUNT THUISWONEN wil een portal zijn voor alle vragen op het gebied van langer thuiswonen en voor alle vragen van mantelzorgers die het langer thuiswonen helpen faciliteren.

U kunt in eerste instantie bellen met ons servicepunt. Geen vraag blijft bij ons onbeantwoord. Wij zorgen dat de vraagsteller niet van het kastje naar de muur gaat, maar rechtstreeks wordt doorverwezen naar het juiste adres of de juiste persoon. En hebben wij niet gelijk het antwoord dan krijgt u binnen 2-3 werkdagen een antwoord van ons.

DIT DOEN WIJ GRATIS.

Via ons kunt u ook meer te weten komen over zaken als domotica (hulpmiddelen in huis bij het ouder worden), een alarmsysteem voor alleenwonende ouderen, en over een tijdelijk verblijf in het zorghotel van Van der Valk in Tiel.

Daarnaast is er de vervoersservice AUTOMOBIEL. De vervoersdienst zorgt ervoor dat ouderen, zieken en gehandicapten, maar ook anderen, op een snelle en servicevriendelijke manier vervoerd kunnen worden. Het gaat om bezoek aan bijv. de huisarts, het ziekenhuis, of een kennis of vriend(in), waar de klant anders door omstandigheden niet of moeilijk kan komen.

U wordt bij ons lid voor 15 euro per jaar en kunt dan zo veel u wilt gebruik maken van de vervoersservice. Vrijwillige chauffeurs brengen en halen u en dat voor slechts 30 cent per kilometer.

Voor nadere informatie kunt u ons bellen.

Servicepunt thuiswonen:

Telefonische bereikbaarheid: op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur.

TELEFOONNUMMER: 088 7004100

Openingstijden balie: op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur aan de Dodewaardlaan 5, in de hal van het ECT.