• Tielse TC presenteert zich op de Groenmarkt aan het Tielse publiek.

    Donald Schalk

Sla je slag bij Tafeltennis Club Tielse TC

15-10-2016, 12:10 | Lezersnieuws | Monica Hoogmoed

Op de woensdagmiddagen opent de Tielse Tafeltennis Club haar deuren, aan de Beethovenstraat 24 in Tiel, voor de jeugd. Recentelijk heeft de Tielse TC , samen met Sport Friends, enkele basisscholen bezocht en veel enthousiasme bij de kennismakende basisschoolleerlingen ontdekt.

Om hierop in te spelen is er daarom op de woensdagmiddagen een vrije inloop van 15:00 uur tot 17:00 uur. Onder begeleiding van een gecertificeerde jeugdtrainer kan op een speelse manier kennisgemaakt worden met de mooie sport die tafeltennis is, en onze veilige en gezellige vereniging de Tielse TC. Zowel kinderen als hun ouders/verzorgers worden op een gastvrije manier met een consumptie ontvangen..

Wat beweging is natuurlijk gezond, en tafeltennis is bij uitstek een uitdagende en flitsende sport. Want wist jij dat een tafeltennisbal wel 170 km per uur kan gaan? Op de snelweg zou deze bal op de bon gaan. Het is wel duidelijk dat tafeltennis veel vraagt van- en veel brengt aan haar beoefenaars. Snel en intelligent reageren op onverwachtse gebeurtenissen? De grenzen verleggen van de fijne en grove motoriek, balans en hand-oog coördinatie? Een kien oog hebben voor de bewegingen en vaardigheden van andere spelers? Dat alles vraagt tafeltennis van jou. Bovendien is het een fijne manier om intensief en veelzijdig in beweging te komen en te blijven, het hele jaar door, op elk niveau.

Voor meer informatie kun je terecht bij de Tafeltennisclub Tielse TC, Beethovenstraat 24, 4003 KX in Tiel. Telefoon: 0344 - 623 676. Email: info@tielsetc.nl of bezoek onze website: www.tielsetc.nl