Specsavers Tiel spaart jaar lang voor Stichting jij bent TOV!

08-12-2017, 13:40 | Lezersnieuws | Veerle

8 december 2017 - Stichting jij bent TOV! mag komend jaar rekenen op een financiële bijdrage die door Specsavers Tiel gedurende het hele jaar bij elkaar wordt gespaard. Inwoners van Tiel stemden massaal op de genomineerde lokale goede doelen voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Uit de finalisten koos het winkelteam van Specsavers Tiel een doel als gelukkige winnaar.

In Tiel is het volgende goede doel gekozen: Stichting jij bent TOV!. Maikel Huiting, retailpartner bij Specsavers Tiel, is blij met de uitkomst: "Wij vinden het fantastisch dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie initiatief. De activiteiten van het gekozen goede doel leveren een belangrijke bijdrage aan onze lokale samenleving. Wij gaan ons met het team dan ook voor de volle 100 procent inzetten om hen aan het einde van het jaar een mooi steuntje in de rug te geven."

Stichting Specsavers Steunt

Ieder jaar zetten alle winkels van Specsavers voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. Aan het einde van het spaarjaar wordt het totale spaarbedrag verdeeld over het lokale goede doel en het landelijke goede doel. Zo draagt iedere winkel haar steentje bij aan de lokale gemeenschap. In totaal worden er jaarlijks zo'n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund.

Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl