Sterrenregen voor cabaretière Eva Crutzen

12-02-2018, 12:06 | Lezersnieuws | Anika

Op zaterdag 14 april speelt cabaretière Eva Crutzen haar nieuwe voorstelling ‘Opslaan Als’ in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Onlangs ging de cabaretvoorstelling in première. Pers en publiek waren laaiend enthousiast!

 

Zo vindt NRC Eva Crutzen “een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie” (?????). Ook van het Algemeen Dagblad krijgt Eva vijf sterren: “Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands Cabaret” en de Theaterkrant schrijft: “een buitengewoon spannende en pakkende voorstelling” (????). Kortom, een voorstelling die de moeite waard is om te bezoeken.

 

Opslaan Als

Zoals uit de recensies blijkt, heeft Eva Crutzen het allemaal. Behalve rust. En Stilte. En tijd. Hoe kun je dingen verwerken als alles maar doorgaat? In ‘Opslaan Als’ laat Eva de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Ze biedt oplossingen waar je de rest van je leven op kunt bouwen. Of laat je in verwarring achter. Het hangt er maar vanaf hoe je het opslaat.

 

Kaarten bestellen

Kaarten voor ‘Opslaan Als’ van Eva Crutzen zijn te bestellen via agnietenhof.nl, telefonisch via 0344-673500 of aan de kassa van de Agnietenhof (geopend van ma t/m vr: 12.00-16.00 uur, zaterdag 14.00-16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling).