• Groepsfoto Fifth Legal - Foto: Raphael Drent

    Raphael Drent
  • Foto vestiging Gilze

    Fifth Legal

Tiels bedrijfsjuridisch kantoor Fifth Legal opent tweede vestiging in Gilze

09-08-2017, 14:10 | Lezersnieuws | Marieke Kleijn

Op woensdag 9 augustus heeft Fifth Legal haar deuren in Gilze feestelijk geopend om haar klanten in het zuiden van Nederland beter te kunnen bedienen.

Vanuit het oogpunt; 'oprecht' betrokken zijn bij onze klanten, komt de wens om een vestiging in het zuiden te openen. Gilze ligt centraal tussen Tilburg en Breda. Door dichter bij onze klanten te opereren wordt de dienstverlening nog meer persoonlijk en beter op maat.

Opnieuw is gezocht naar een aantrekkelijke en laagdrempelige locatie met voldoende, gratis, parkeergelegenheid. Net zoals haar andere vestiging in Tiel ligt het kantoor van Fifth Legal naast een snelweg, waardoor ze voor de regio en daarbuiten makkelijk te bereiken is.

Het openen van een vestiging in Gilze is natuurlijk ook een strategische keuze. Inmiddels weten al een behoorlijk aantal bedrijven uit het zuiden de weg naar Fifth Legal te vinden. ''Fifth Legal streeft naar een goede spreiding van meerdere vestigingen over het land. De vestiging in Gilze is een nieuwe belangrijke stap om onze doelstellingen verder vorm te geven. Een landelijke juridische speler worden en zo juridisch begeleiding toegankelijk maken voor alle ondernemers.', aldus Mark Smits, Partner van Fifth Legal B.V.

Fifth Legal is een breed juridisch advieskantoor voor ondernemers en overheden. Geen organisatie is hetzelfde en daarom biedt Fifth Legal met een team van deskundige, juridische professionals altijd een voorstel op maat. Wij helpen de ondernemer op weg door juridische zaken goed te regelen. Oprecht betrokken zijn en maatwerk bieden tegen een scherp tarief. Dat is waar Fifth Legal voor staat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Babette Melsen - Zijlmans:

Email: babette.melsen@fifthlegal.nl

Telefoon: 085 - 7500 200