• Logo Trots op Tiel

    Stichting Trots op Tiel

TROTS OP TIEL LANCEERT WEBSITE BIJ ZINDER OP 27 JANUARI

18-01-2018, 13:31 | Lezersnieuws | Trots op Tiel

Op zaterdag 27 januari lanceert Trots op Tiel op feestelijke wijze haar website in cultuurgebouw ZINDER. Op het programma staan muziek door leerlingen van de Plantage, interviews met initiatiefnemers van succesvolle projecten, een mini-lezing door communitybuilder Heleen van Praag en uiteraard de onthulling van de website: www.trotsoptiel.nl. Tiel heeft er een prachtig initiatief bij!

Wat is en doet Trots op Tiel?

Trots op Tiel is de beweging die in 2016 is ontstaan vanuit een groep betrokken inwoners. Zij willen als ambassadeurs van Tiel de stad leefbaarder maken. Zij zijn ooit gevraagd door burgemeester Hans Beenakker om de burgerparticipatie handen en voeten te geven en draaien nu meer zelfstandig. De gemeenteraad ondersteunt de beweging. Bij Trots op Tiel krijgen ideeën en initiatieven vanuit de samenleving een kans. Het is dus voor en door inwoners van de gemeente Tiel.

Website live: ideeën digitaal delen

De website van Trots op Tiel is heel belangrijk, want hierop kunnen mensen met goede ideeën deze delen en er steun voor krijgen. Via de website kunnen ze in contact komen met ambassadeurs die hen als coach op weg gaan helpen. Op de site ziet u niet alleen nieuwe en gerealiseerde initiatieven, maar ook trotsmakende foto's van Tiel, wie de ambassadeurs zijn en nieuws. U kunt goede initiatieven uw like geven en ze delen via social media. Kortom: de site is hét platform waar mensen met ideeën elkaar kunnen ontmoeten om initiatieven vorm te geven.

U bent welkom om 15.00 uur!

Trots op Tiel nodigt iedereen uit bij om de feestelijke lancering te zijn. Heeft u ook goede ideeën/initiatieven? Ontmoet de ambassadeurs van Trots op Tiel en andere inwoners!