• blije gezichten bij uitreiking cheques Een aandeel in de Betuwe

    Rabobank West Betuwe

Uitreiking cheques door marktteam Tiel aan verenigingen en stichtingen uit het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’

19-06-2018, 20:03 | Lezersnieuws | Rabobank

Rabobank West Betuwe is als coöperatieve bank al vele jaren maatschappelijk betrokken in de regio. Met het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’ stelde de bank dit jaar € 120.000,- beschikbaar voor de lokale gemeenschap. In totaal hebben 220 verenigingen en stichtingen een aanvraag ingediend, verdeeld over de categorieën duurzaam/innovatief, cultureel, sportief en maatschappelijk.

Op 11 juni ontvingen alle verenigingen en stichtingen uit de regio Tiel en omstreken  persoonlijk uit handen van de leden van marktteam Tiel hun cheque. Enkele verenigingen en stichtingen gaven toelichting op het bestedingsdoel van hun financiële bijdrage. De bestedingsdoelen van de projectaanvragen van alle verenigingen en stichtingen waren zeer divers.  Daarnaast nam Ewald van Kouwen van Positief Coachen met Theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo' de aanwezigen hoe verenigingen kunnen omgaan met vrijwilligers.

Rabobank West Betuwe bedankt de leden voor het uitbrengen van hun stem en wenst de verenigingen en stichtingen in Tiel eo veel succes met de besteding van de financiële bijdrage.