vandaag gratis bier en bitterballen

09-02-2019, 14:19 | Lezersnieuws | Maarten

Je had vroeger in Den Haag een koffietent die een bord buiten had staan waarop je kon lezen: “Morgen gratis koffie”. Dat bord stond er elke dag dus de eigenaar hoefde nooit wat weg te geven maar had toch de aandacht.

Die aandacht heb ik nu ook.

Een goede gelegenheid om u te vragen hoe het zit met uw aanmelding voor de glasvezelkabel naar uw woning of bedrijf in het buitengebied van Buren.

U heeft de informatie van de aanbieder natuurlijk gelezen en u bent misschien zelfs wel naar de bijeenkomst geweest, maar nu moet u in actie komen want met minder dan 50 procent gaat het feest niet door.

En een feest gaat het worden want razendsnel internet is niet alleen goed voor de schietspelletjes van uw kinderen maar ook voor storingsvrij Netflix kijken en glashelder bellen. De bedrijven weten dit allang, daar is snel internet vrijwel onmisbaar. Het is niet voor niets dat de rijksoverheid streeft naar snel internet overal in Nederland. Het wordt straks de basis voor hulp op afstand en procesbesturing van bedrijven.

Kent u hem nog die reclame van  Zeeuws Meisje…..”Geen cent teveel hoor” .Nou in de Betuwe kunnen we er ook wat en dat heeft de aanbieder goed begrepen.

Als u zich aanmeldt binnen de termijn die 12 maart gaat aflopen dan is de aansluiting helemaal gratis als u vervolgens binnen twee maanden na oplevering een abonnement afsluit bij KPN, T-Mobile, XS4ALL, Tele2 of Telfort, grote kans trouwens dat u daar al klant bent. Het kost u dus niets maar u moet wel in actie komen.

Op https://digitale-stad.nl/buren kunt u het allemaal nog eens nalezen en kijken hoe hoog de teller is opgelopen. Die staat nu nog te laag.

Dat zie je wel vaker. Het lijkt te mooi om waar te zijn en dan wachten mensen af maar dit keer kan dat afwachten vervelend uitpakken. Een huis met een glasvezelaansluiting wordt meer waard en een bedrijf heeft tegenwoordig al snel een goede en betrouwbare verbinding nodig om te kunnen blijven concurreren.

Onze regio kan voorop lopen in Nederland maar dat ligt ook aan u. Mocht u na de inschrijftermijn spijt krijgen en toch glasvezel willen dan kost dezelfde aansluiting u 250 euro en die kunt toch beter in uw zak houden!

Ben ik als schrijver in dienst van die gasten van digitale-stad. Nee helemaal niet. Ik heb ze zelfs nog nooit ontmoet maar ik wil snel internet in huis hebben en daarbij heb ik u nodig om aan die 50 procent deelname te komen.

Vandaag gratis snel internet, grijp uw kans net als ik.

Maarten Vroombout