• Open podium Lingecollege vwo/havo/ISK

    Colin Hermans

Veel publiek voor sterke line-up Open podium Lingecollege

22-02-2018, 11:21 | Lezersnieuws | Lingecollege

Er moesten vrijdag 16 februari stoelen bij tijdens het Open Podium op de locatie vwo/havo: veel publiek voor de sterke line-up van optredens van zangers, dansers, muzikanten en een heuse honden-act.

Spectaculair was ook het enorme koor van 70 bovenbouwleerlingen onder leiding van hun docent Frans, Marjan Deddens, en Amine als overtuigend dirigent. Ook Galina, Maryam, Stella, Sebastian en Haitao, leerlingen uit verschillende leerjaren van brugklas tot examenjaar, hadden acts die met veel applaus ontvangen werden. De insteek van de avond was samen muziek en show maken, dus er werd geen grote winnaar uitgeroepen.

Voor de Linge Award op 1 juni in de Agnietenhof moest de jury wel 6 acts kiezen die daar op het grote podium zullen gaan staan: Maartje Petersen, David van Winkelen, de band van Kelly Kimman, Anna-Sofie Broekema, Ruben van Kooten en Mara Bosman, Lizzy van Haarlem, Yllka Lila en de band Reboot; Mika Vos, Morris Melchior, Ties van Woerkom, Casper Schoots en Lars van Blijderveen.

We zien hen en de prachtige en talentvolle presentatoren Tamar Sopacua en Joel Bos terug tijdens de Linge Award in de Agnietenhof, samen met deelnemers van de open podia op de locaties vmbo en praktijkonderwijs.