Voorlezen en knutselen in Bibliotheek Tiel

05-07-2016, 09:40 | Lezersnieuws | Bibliotheek Rivierenland

Iedere woensdagmiddag is het dolle pret in Bibliotheek Tiel. Eerst wordt er van 14:30 tot 15:00 uur een half uurtje voorgelezen. Daarna wordt er met de aanwezige kinderen een uurtje geknutseld in Bibliotheek Tiel tot ongeveer 16:00 uur.

Voorlezen is niet alleen leuk, maar daarna knutselen maakt het nóg leuker. Voorlezen stimuleert de fantasie en afhankelijk van het onderwerp van het boek leren kinderen ook veel van de wereld om zich heen. Het gevoel van veiligheid dat kinderen ervaren tijdens het voorlezen, draagt bij aan een evenwichtige ontwikkeling. Genoeg redenen om op de woensdagmiddag naar de Bibliotheek Tiel te komen. Je kunt op ieder moment aanschuiven en de toegang is gratis. Het knutselen is geschikt voor kinderen van 4 - 11 jaar.

Praktische informatie: Datum: woensdag 27 juli (elke woensdag). Aanvang: 14:30 uur. Einde: 16:00 uur. Kosten: Gratis toegankelijk. Locatie: Bibliotheek Tiel, Kloosterstraat 3 in Tiel. Aanmelden: Van tevoren aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te lezen op onze website www.bibliotheekrivierenland.nl