Vrijwillige coördinator

16-10-2017, 13:40 | Lezersnieuws | hanneke Holsappel

Uw hulp ruilen voor een glimlach van een oudere?

OuderenGelderland is een stichting die activiteiten organiseert voor ouderen. Op dit moment zijn we vooral actief in de regio Tiel. We zetten ons in om eenzaamheid onder ouderen in Gelderland te verminderen door o.a. het organiseren van eettafels en lunches.

Op initiatief van het Nationaal Ouderenfonds organiseren wij jaarlijks het kerstdiner voor eenzame ouderen bij Van der Valk in Tiel.

Hieraan zit het nodige papierwerk vast. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar een vrijwillige coördinator die ons hierbij zou kunnen ondersteunen.

De werkzaamheden bestaan uit het telefonisch benaderen of mailen van diverse organisaties, praktijkondersteuners, de Zonnebloem, enz. met het verzoek het aanleveren van namen en adressen voor mogelijke ouderen die in aanmerking komen voor het kerstdiner. Al deze gegevens moeten administratief worden verwerkt.

De invulling is flexibel voor ca. 2 tot 4 uur per week in maanden oktober/november en december. Goed met de computer en Excel overweg kunnen is een must.

Heeft u interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via: info@ouderengelderland.nl of telefonisch met telnr. 06-23732411.

Voor aanvullende informatie kunt u ook altijd even op onze website: www.ouderengelderland.nl kijken.