• Het opruimen van vuurwerkafval zorgt voor meer veiligheid, voor zowel mens als dier. Help mee opruimen en spaar meteen FlipPas-punten

    Jan Bouwhuis

Vuurwerkafval Opruimen = FlipPas-punten sparen!

22-12-2018, 11:28 | Lezersnieuws | Rene

Ook deze jaarwisseling is er weer de mogelijkheid om FlipPas-punten te verdienen met het opruimen van vuurwerkafval. In een mum tijd je omgeving weer netjes én een leuke beloning in ontvangst nemen. De FlipPas levert ook hier extra voordeel op. Maar liefst 50% meer.

Het opruimen van vuurwerkafval zorgt voor meer veiligheid, voor zowel mens als dier. Onontploft vuurwerk kan een serieus gevaar opleveren als kinderen ermee spelen, of (huis)dieren het opeten. Daarnaast kan het achtergebleven afval voor gevaarlijk situaties zorgen als het glad wordt door vocht. Opgeruimd is netjes én veilig.

Bij alle vuurwerkverkooppunten zijn de gratis inzamelzakken te verkrijgen. Een volle zak vuurwerkafval levert geld, of FlipPas-punten op. 150 FlipPas-punten, ten opzichte van een euro contant geld. De FlipPas-organisatie stimuleert zo samen met de gemeente het opruimen van het afval.

Inleveren van het vuurwerkafval kan op woensdag 2 januari tussen 13.00 en 16.00 uur op de parkeerplaats van het zwembad Groenendaal Plus, Laan van Westroijen 99 in Tiel.

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.

Voor meer informatie: www.flippas.nl