Weth. Wiendels (Gelderm.) vervuld gastrol promofilmpje 'Is uw hond ook goed verlicht in het donker!

05-11-2017, 20:51 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Betuwe e.o/Geldermalsen: Woensdagavond 29 november 2017 om 17.30 uur zal er een kleine filmploeg en een delegatie van honden met eigenaren neerstrijken op het terrein van Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil (Deilsedijk 73-75) vanwege het opnemen van een promotiefilmpje voor de onderneemster van Charlottes Freubelhoekje i.v.m. een nieuw product: 'Is uw hond ook goed verlicht in het donker'!

Het promotiefilmpje zal worden gestart met een openingswoord van wethouder (tevens ook 1e loco-burgermeester) de heer N. Wiendels (dierenwelzijn) van de Gemeente Geldermalsen, die naast zijn openingswoord ook nog een andere rol vervuld in het promotiefilmpje.

Wat is Charlottes Freubelhoekje? Charlottes Freubelhoekje maakt handgemaakte haarknipjes, knipjesborden, diadeems en andere producten met een persoonlijke touch. Ook wordt er ingespeeld op de verschillende 'feestdagen' qua producten.

Het 'hondenlampje' wat vanaf 15-12-2017 te koop zal zijn bij conceptstore De Gooische Loods, Laarderweg 118 te Bussum is in productie genomen, omdat er is geconstateerd dat er nog steeds vele hondeneigenaren onverlicht hun hond uitlaten langs gevaarlijke wegen in het pikken donker.

U bent als eigenaar niet een gevaar voor u zelf, maar ook voor anderen. Uw hond is afhankelijk van u. Auto's, fietsers en andere weggebruikers zien u vaak veel te laat. Door niet alleen u zelf te voorzien van een lichtgevend hesje, maar ook uw hond van een modieus handgemaakt hondenlampje (lampje is te vervangen), valt u met uw hond goed op!

De lampjes zijn in 3 maten verkrijgbaar.

Maat 1: € 5,50 (kleine honden), Maat 2: € 6,00 (middelmaat honden), Maat 3: € 6,50 (grootte honden)

Online is het lampje ook te verkrijgen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: charlottesfreubelhoekje@outlook.com