• Werk van Erna Reesink

  J. Harteman
 • Werk van Wilma van Deinsen

  Wilma van Deinsen
 • Werk van Erna Reesink

  J. Harteman
 • Werk van Wilma van Deinsen

  Wilma van Deinsen

Wilma van Deinsen-Schaap en Erna Reesink exposeren in Streekmuseum Baron van Brakell.

10-09-2017, 18:20 | Lezersnieuws | Streekmuseum Baron van Brakell

Wilma van Deinsen-Schaap woont in Opheusden. Zij schildert nu ongeveer 4 jaar en is autodidact. Haar werken zijn meestal realistisch. Vaak schildert zij dieren. Daarnaast vindt zij het ook leuk om portretten van mensen en stillevens te schilderen. Favoriet bij haar is schilderen met acryl maar soms maakt zij ook een werk met olieverf. Het werk van Wilma is te zien op haar eigen website www.paintingsandpillows.nl en op haar facebookpagina.

Erna Reesink woont in Ochten en maakt Textiele Schilderijen. Zij heeft een hogere beroepsopleiding gevolgd waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in tekenen en textiele werkvormen. Haar ontwerpen geven inzicht in haar denken waarmee zij anderen aanzet tot bewustwording over kleur en materiaal. De ontwerpen zijn abstract of realistisch. De gebruikte techniek is machinale applicatie en textielverf aangevuld met andere textieltoepassingen. Schetsen en ontwerpen vormen de basis voor de applicatie.

Van 9 september t/m 28 oktober zijn hun werken in het Streekmuseum Baron van Brakell in Ommeren te zien tijdens de reguliere openingstijden. Op bepaalde tijden zijn de kunstenaressen zelf aanwezig om vragen te beantwoorden.

De entreeprijs is € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Voor deze entreeprijs kunt u tevens het hele museum bezoeken. Meer informatie over de openingstijden kunt u vinden op onze website.

U dient er rekening mee te houden dat de expositieruimte ook wordt gebruikt voor vergaderingen en andere activiteiten. Hierdoor is het mogelijk dat de expositie niet altijd te bezichtigen is. Wanneer u speciaal voor de expositie naar het museum komt, is het raadzaam van te voren even contact op te nemen met het museum.

Tel: 0344 - 60 74 31 voor nadere informatie.

Adres: Provincialeweg 21, 4032 NZ Ommeren.

www.streekmuseumbaronvanbrakell.nl