• Flyer Benefit Dinner

    Martin van den Tweel

Wordt Manon uit Ochten Miss Beauty of Gelderland 2018?

22-03-2018, 10:19 | Lezersnieuws | Manon

Op 21 januari jl is de 26 jarige Manon Berendsen uit Ochten gekozen als finalist voor Miss Beauty of Gelderland 2018. Dit is de voorronde voor de landelijke verkiezing Miss Beauty of the Netherlands. 

"Ik vind het ontzettend leuk om in dit traject te zitten, je leert heel erg veel en  het is ook nog is super gezellig met alle meiden", vindt Manon. 

"We hebben diverse trainingsdagen zoals catwalktraining, social media training, sportdagen. Maar we gaan ook naar de Koninklijke Marine voor een activiteit, hebben een fotoshoot en zetten ons in voor het goede doel LINDA.foundation".

Op 13 april as heeft Manon een benefit dinner georganiseerd in samenwerking met de Vakschool in Wageningen. Gasten kunnen een tafel reserveren en voor €40,= komen geneiten van een 3-gangen dinner (incl. drinken) bereid door de leerlingen van de vakschool. Reserveren kan door te mailen naar manon.berendsen@hotmail.com.

Ook heeft Manon diverse prijzen geregeld die ze weg kan geven aan donateurs. Iedereen die een donatie doet voor de LINDA.foundation maakt kans op toffe prijzen. 

Er kan nog steeds gestemd worden. Dit kan door een SMS te sturen: poll gelderland manon, naar 3010 €1,10 per ontvangen bericht). Deze voting telt voor 20% mee in de eindbeoordeling van de jury.

Op 21 april as is de finale bij de Veluvine in Nunspeet en zal bekend worden wie de titel Miss Beauty of Gelderland mag ontvangen. 

Op de hoogte blijven van Manon haar avontuur als finallist Miss Beauty of Gelderland? Volg haar dan op Instagram: manonberendsen_