• Logo Workshop Binnenhuisarchitectuur & Moodboard presentatie dd 07-02-2017

    Studio Vivre

Workshop Binnenhuisarchitectuur & Moodboard presentatie dd 07-02-2017

07-01-2017, 08:50 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Geldermalsen - Altijd al eens een workshop binnenhuisarchitectuur willen volgen? Altijd al een keer een Moodboard willen maken aan de hand van interieur-ideeën die u heeft voor het ondergaan van een interieurverandering? Dinsdag 07-02-2017 zal Marjolijn Buijing, eigenaresse van Studio Vivre, een workshop 'Binnenhuisarchitectuur & Moodboard presentatie' geven tussen 19.30-21.30 uur bij Van Alles Wat Shop In Shop te Geldermalsen (Kerkstraat 49, 4191 AA Geldermalsen). Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom!

Begin nu al met het verzamelen van magazines/tijdschriften.

Tijdens deze avond krijgt u als deelnemer aan deze workshop ook een VERRASSING!

Wie is Studio Vivre?

01 mei 2016 heeft Marjolijn Buijing Studio Vivre opgericht. Bij Studio Vivre restylen ze meubels en geven ze interieuradvies. In de webwinkel (http://studiovivre.nl/) kunt u handgemaakte woonaccessoires en meubels kopen. Maatwerk is het ultieme product. Van ieder product is er maar 1. Geen enkel product is hetzelfde. Meer aantallen van een bepaald product zijn mogelijk en bespreekbaar. Studio Vivre is persoonlijk, heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maakt gebruik van duurzame materialen en besteedt zorg, liefde en aandacht aan de afwerking van haar producten. Klanten hebben veel inspraak in het uiteindelijke eindproduct. Klantcontact is erg belangrijk.

Tijdens deze avond sponsort cateraar Van Beusichem Gastronomie uit Buren luxe koude hapjes (o.a. sushi)!

Aanmelden! Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@gerardus-evenement-planner.nl of door u rechtstreeks aan te melden in de winkel van Van Alles Wat Shop in Shop te Geldermalsen. De kosten zijn € 27,50! (graag gepast meenemen en anders kunt u dit bedrag pinnen).