• Workshop Schilderen

    Hans van Gemert

Workshops kunst en cultuur voor 60-plussers Tiel

06-09-2016, 16:01 | Lezersnieuws | Ingrid Zaaijer

Vanaf oktober start het tweede programma van Kunstgoed. 60-plussers uit alle tien de gemeenten van het Rivierenland kunnen zich inschrijven voor workshops op het gebied van Kunst en Cultuur in de periode van 3 oktober tot en met 11 november. De workshops bestaan uit zes bijeenkomsten en de kosten zijn € 15,- in totaal. Inschrijven kan via www.kunstgoed.info of door te bellen naar 0344-636060.

Aanbod Kunstgoed gemeente Tiel

In gemeente Tiel kunnen 60-plussers zich inschrijven voor vier workshops. Op woensdagochtend 5 oktober start om 9.30 uur de workshop Kunst bij de Koffie en om 11.00 uur de workshop Theater. Tijdens de workshop Kunst bij de Koffie kijken we naar afbeeldingen van schilderijen, beelden of gebouwen. We bespreken wat we zien, waar het ons aan doet denken, wat het voorstelt. Er is geen voorkennis nodig. In de workshop theater gaat u aan de slag met teksten en emoties, maar het spelplezier staat voorop.

Op donderdagochtend 6 oktober start om 9.30 uur de workshop Kijken is de basis van tekenen door beeldend kunstenares Guusje Kaayk en Vertellen over vroeger naar aanleiding van een voorwerp, afbeelding of foto om 11.00 uur. De workshops vinden alle vier plaats in De Vier Gravinnen te Tiel.

Meer informatie en direct inschrijven kan via www.kunstgoed.info of 0344-636060. Kunstgoed heeft ook een Facebook pagina www.facebook.com/kunstgoed