Mensen

TIEL Maandag 16 december wordt de nationale naturalisatiedag gevierd. Burgemeester Hans Beenakker verwelkomt alle nieuwe Nederlanders in de gemeente Tiel tijdens deze jaarlijkse naturalisatieceremonie. De nationale naturalisatiedag vindt elk jaar plaats op 15 december.
Advertorial
BUREN Buren heeft er twee nieuwe ondernemers met stijl bij. Sinds kort ondernemen Villa Muze en Jakubowski & Vlasblom in 't Koopmanshuys aan de...
BEUSICHEM Burgemeester Jan de Boer heeft dinsdag 3 december namens het gemeentebestuur een felicitatiebezoek gebracht aan het diamanten echtpaar de heer A. London en mevrouw W. London-Alblas in Beusichem. Het was deze dag precies zestig jaar geleden dat zij elkaar het jawoord gaven.
RAVENSWAAIJ Tijdens de jaarlijkse uitvoering van accordeonvereniging De Melodica's in De Rozenhof in Ravenswaaij werd Niek van Eck in het zonnetje gezet. Niek uit Est speelt al 25 jaar bij de club. Van de voorzitter kreeg de jubilaris een mooi horloge en een grote bos bloemen overhandigd.
Advertorial
Groot feest bij Allekabels.nl. De grootste kabelwebshop van Nederland bereikt deze week de mijlpaal van twee miljoen klanten, waarvan ook een groot deel uit Tiel komt. Een...
[BUREN] Sint en zijn Pieten zijn vrijdagavond enthousiast ontvangen bij de brug bij de Prins van Buren. In de koude avond kwamen er toch nog veel kinderen en hun ouders kijken om de Sint binnen te halen. 
ZOELEN Ilona Bruggink-Pouw uit Zoelen heeft vorige week de nationale TrendVision Award 2019, Color Artist of the Year in de wacht gesleept. Zondag 3 november werden in Nieuwegein de TrendVision '19 Awards uitgereikt en showden de educatie teams van Wella Professionals, Sebastian Professional, ghd en SEB MAN de trends voor 2020.
Advertorial
ZALTBOMMEL Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is de slogan van Beddenleeuw. Omdat www.beddenleeuw beschikt over een eigen, goed geoutilleerder...
LIENDEN Schrijfster Conny van de Heyden legt momenteel de laatste hand aan haar uitgave 'Ten onrechte beschuldigd-in de schaduw van Market Garden' Het gereconstrueerde levensverhaal van de verzetsstrijder Johannes van Zanten. Ze stuitte tijdens haar zoektocht op een opmerkelijk verhaal over een ladder. Deze heeft er voor gezorgd dat verzetsman...
TIEL De heer Reusen heeft zondag 27 oktober de leeftijd van 106 jaar bereikt. Hij is de oudste inwoner van de gemeente Tiel. Burgemeester Beenakker heeft zondag de heer Reusen gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag.
BUREN Het tinnen vaasje wat Kees (85) en Anna van der Laan-Lohues (82) op hun gouden huwelijksdag van burgemeester Klaas Tammes kregen staat sfeervol op de salontafel. En nu, tien jaar verder, vieren ze hun diamanten trouwdag en komt burgemeester Jan de Boer op de koffie om ze te feliciteren.