Deel je nieuws

hendrik meeter 16e man

Vorig weekend hebben zowel de u14, u16 en Heren 1 van de Scrumboks met dikke cijfers gewonnen. Het veld van de mooiste rugbyclub van Tiel is genoemd naar club icoon Hendrik Meeter.

Dromen over samenwerking TEC/Theole

Win-win-win situatie

Waarom gaan TEC en Theole niet samenwerken?

Bij voorbeeld te beginnen bij de jeugd?

Het zou een win-win-win situatie opleveren;

Win voor TEC, win voor Theole en win voor de Tielse gemeenschap (en omstreken)!

Stad Tiel, mooi weer, koude nachten, mooie verkleuringen in de lucht

Stad Tiel, mooi weer, koude nachten, mooie verkleuringen in de lucht. Tiel afgelopen vrijdagavond Zonsondergang vanaf de Alexanderbrug.

DijkenSport.nl - Inschrijven marathon voor hardlopers én wandelaars gestart.

Maas en Waal  – Hardlopers én wandelaars kunnen tot uiterlijk 17 mei voordelig voorinschrijven voor de Maas en Waal Marathon op zondag 2 juni. Deze eenmalige marathon is een van de jubileumactiviteiten vanwege de 20e editie van DijkenSport.nl op 31 augustus en 1 september.

jubilarissen bij de Vrouwen van Nu afd. Beusichem

Tijdens de jaarvergadering van de Vrouwen van Nu afd. Beusichem zijn dit jaar 8 jubilarissen gehuldigd. Op bijgaande foto ziet u van links naar rechts Mevr. Bredero 40, Mevr. de Jong 30, Mevr. van Zetten 25, Mevr. van Buuren 30, Mevr. Serné 25, Mevr. van Rooyen 30, Mevr. de Graaf 30 en Mevr.

Viering 10-jarig jubileum Ontmoetingsruimte

Onder de naam Ons Stekkie beheren en exploiteren de vrijwilligers van de bewonerscommissie van wooncomplex De Kraskamp aan de Suze Groenewegstraat in Tiel een gezellige ontmoetingsruimte.

Inloop Bridge voor 60+

Elke dinsdagmorgen is er een gezellige inloopbridge voor 60-plussers. Nieuwkomers en mensen zonder vaste bridgepartner ook welkom. Deelname 2 euro incl. koffie en thee. Informatie tel. 06 83922001 en website: 60plussoospassewaaij.nl

Onnodig puntverlies dames GO’97

Afgelopen vrijdag speelde GO een thuiswedstrijd tegen Switch 3 uit Utrecht. Er waren twee redenen om voor de volle winst te gaan. Bij winst zou GO een grote stap zetten naar een veilige plaats in de competitie.

Vervoersproblemen in de gemeente Buren?

Voor inwoners zonder vervoer is ook in de gemeente Buren ‘AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen. Welzijn Rivierstroom en AutoMobiel van Stichting Servicepunt Thuiswonen werken hierin samen. 

 

“Een cadeautje voor mijn inzet als vrijwilliger”

In een terugkomsessie verdiepten vrijwilligers van de Dierenambulance en vv ISC hun kennis van Mailchimp, een programma waarmee je nieuwsbrieven kunt mailen. De training was bedoeld voor vrijwilligersorganisaties die direct én persoonlijk een grote groep mensen willen bereiken.

 

Pagina's