Deel je nieuws

Zonnebloem tiel Kerstmiddag

Zonnebloem tiel heeft weer zijn jaarlijkse Kerstmiddag gehouden met een optreden vanhet koor  Excelsior en oliebollen gesponserd door Eijkelboom en afsluiten met een heerlijke stamppotten maaltijd.

Kom kijken in de winkelruimte van het Creatief Platform Tiel op 21 december.

Het Creatief Platform Tiel is ontstaan vanuit een groep enthousiaste professionele en amateur kunstenaars die zich sinds begin 2018 inzetten om de binnenstad aantrekkelijker te maken voor ondernemers, bewoners en bezoekers.

Uitbuiken in Wetlands Tiel

Net iets te veel eten met de Kerstdagen? Kom 30 december dan lekker naar de Wetlands in Tiel. Met je (groot)ouders. Tijdens een struintocht laten IVN-natuurgidsen zien hoe planten en dieren de winter doorkomen. Zijn die ook aan het uitbuiken?

Gouden pupil Lingia!

Zaterdag 14 december kwamen Jade Pols, Isabelle den Bieman, Saar van Ooijen en Anique Behrens in actie in Kesteren. Voor deze turnsters van Lingia was dit hun eerste plaatsingswedstrijd van dit seizoen.

Gouden pupil Lingia!

Zaterdag 14 december kwamen Jade Pols, Isabelle den Bieman, Saar van Ooijen en Anique Behrens in actie in Kesteren. Voor deze turnsters van Lingia was dit hun eerste plaatsingswedstrijd van dit seizoen.

Tielse zanger Ger Edwards zet kersttrent

De Tielse zanger van het Nederlandse lied, Ger Edwards, heeft met zijn nieuwe kerstclip een trend gezet in Nederland. Steeds meer artiesten volgen zijn voorbeeld om hun muziekvideo vorm te geven met sprookjesachtige figuren als een kerstelf, de drie koningen en de kerstman.

Eerste damesteam van GO’97 heeft hard gewerkt voor de winst

Op dinsdag 10 december traden de dames van GO’97 aan tegen Jupiter 1 in Oudewater voor een inhaalwedstrijd. Het was een spannende wedstrijd die GO uiteindelijk met 2-3 won. 

 

Uitslag RBC woensdag


Lijn A 1 Rob Warringa & Bram Muijs 60,42%, 2  Toos van Kruijsbergen & Riek van Meeteren 56,25%,   Anton van Buren & Ria de Haan 53,65%.
 

sport for all sponsort walking football team mec 07

SPORT FOR ALL SPONSORT WALKING FOOTBALL TEAM MEC ’07.

Vorige week nam het Walking Football team van MEC 07 nieuwe trainingspakken en tassen in ontvangst.

Dit fantastische cadeau was afkomstig van zwem- en fitnesscentrum Sport for All uit Eck en Wiel.

Schrijfactie Amnesty International in Zinder, Tiel

Dinsdag 10 december was het de Dag van de Rechten van de Mens en daarom organiseerde Bibliotheek Rivierenland de schrijfactie Write for Rights in Zinder.

Pagina's