Lezersnieuws

MEC- Bridge uitslag 22 oktober

1.   Mary Tuinier & Elly van Sterkenburg         62,50 %

2.   Tiny Koetsveld & Theo Burgers                 57,29 %

inloop koffie en thee moment

Er zijn zoveel mogelijkheden bij een uitvaart die op het moment dat je er voor komt te staan niet meer worden doorgenomen, omdat daar dan het hoofd niet meer naar staat. Nu is het moment daar, om dit allemaal wel te vragen en antwoorden op te krijgen.

scrumboks wast varkentjes

De heren van de Tielse rugbyers moesten afgelopen zondag aantreden tegen 1 van de zwaardere tegenstanders genaamd ARC The Pigs uit Arnhem. Vooraf was al duidelijk dat de bokken dit varkentje zou gaan wassen!

Weirijder Milan Lodder Drents Kampioen!

Op zaterdag 20 oktober waren 11 Weirijders afgereisd naar het Drentse Klazienaveen. Daar werd het Drents Kampioenschap verreden.

Zonsopkomst Wetlands Tiel Passewaaij

Zondagochtend weer een prachtige zonsopkomst in de wetlands van Tiel. 

Zondag 21 1 2018

Edwin Barendrecht

Dames GO halen goed niveau in eerste set

Na twee verloren wedstrijden, waarbij de dames van GO’97 passend net iets te kort kwamen en aanvallend te weinig lef toonden, is er hard getraind om deze twee aspecten van het volleyballen weer beter onder controle te krijgen.

Theole JO8-1 in het nieuw dankzij Dit Personeel.

Samen met plezier hard werken voor een mooi resultaat is wat de jongens van Theole JO8-1 en Dit Personeel met elkaar gemeen hebben.

Inloop Bridge voor 60+

Elke dinsdagmorgen is er een inloopbridge voor 60+. Bent u bridgeliefhebber, dan bent u welkom met of zonder vaste bridgepartner. Samen bridgen tot 12.30 uur. Veel gezelligheid, contact en gratis koffie of thee. Deelname 2 euro. Inloop vanaf 09.30 uur.

C1 van Tiel'72 kampioen eerste klasse

Korfbalvereniging Tie'72 heeft bij de jeugd weer een kampioen mogen begroeten. De C1 is ongeslagen kampioen geworden. Een grote prestatie van het team , dat in de zaal strak in de hoofdklasse gaat spelen.

Dick en Lia Steenbergen winnen FlipPas-maandprijs

Winnaar van de maandprijs Dick Steenbergen en zijn vrouw Lia namen hun prijs in ontvangst bij Ballast Tiel. Ze wonnen vijfhonderd euro winkeltegoed bij de beddenspeciaalzaak. En die prijs viel in bijzonder goede aarde, net als het boeket van Meeuwsen bloemen.

Pagina's