Deel je nieuws

Bingo bij SCZ Zoelen

Vanaf 19:30 uur is de kantine weer open voor een gezellige oudhollands potje bingo. Je kan weer leuke geldprijzen winnen!

Tennis Plaza Tiel stelt AED ter beschikking voor Lantestijn en omgeving

Wat is een sportcentrum zonder AED, dat vond Eigenaresse Claudia Brandenburg van Tennis Plaza Tiel aan de Oude Medelsestraat 11.

Zowel als in het bowlingcentrum en in de indoor tennisbanen was nog geen AED aanwezig terwijl er toch dagelijks vele mensen komen.

Inspiratiesessie voor HR en managers

1 op de 7 werknemers kampt met stress- en burn-out-klachten. Als HR professional of manager loop je hier tegenaan. En ben je op zoek naar handvaten om meer grip te krijgen. Grip op (minder) ziekteverzuim en (meer) werkplezier. Een vitale organisatie.

Jeugddienst 'Director' voor iedereen!!

Op zondag 3 november is er om 10.00 uur een Jeugddienst in de protestantse kerk van Beusichem. Aan de dienst zal de band "Bertus en de refo's' meewerken, waarmee er inhoud zal worden gegeven aan het thema 'Director'. Wie is degene die ons leven leidt?

Jeugddienst

Van harte welkom bij de Jeugddienst met als thema 'Director'. Aan de dienst werkt de band: Bertus en de Refo's mee.

Goud en Brons voor Weirijders op Veluws Kampioenschap te Putten

Zaterdag 19 oktober werd al weer de 4e nationale wedstrijd van het seizoen (2019/2020)gereden. De organisatie was in handen van FCC Putten.

Zangdienst

Zangdienst met medewerking van Jubilate Deo uit Beusichem-Zoelmond. U bent van harte welkom. Toegang is gratis, wel is er een collecte bij de uitgang om de onkosten te dekken.

3-delige Cursus The Work v. Byron Katie

Hoe maak je een eind aan frustrerende gedachten die je bestaan en je humeur verpesten? De Work van Byron Katie leert je naar je gedachten te kijken en te onderzoeken met de 4 Vragen. Aanmelden honoree.thework@gmail.com of +31625252599

De trotse kampioenen van Tiel '72

Met trots mogen 3 jeugdteams zich kampioen op het veld noemen. Onze aanstormende talenten van de F1, E1 en D1 hebben een topprestatie laten zien. Donderdag zijn zij in de kantine al even in het zonnetje gezet.

Aloka Liefrink signeert in Tiel

Op zaterdag 26 oktober 13:30 uur signeert de Vlaamse schrijfster Aloka Liefrink -woonachtig in Tiel- in boekhandel Arentsen. Aloka debuteerde in 2010 met de roman Verweesd en specialiseerde zich daarna in psychologische thrillers, waaronder de bestseller Onderhuids.

Pagina's