Lokaal lezersnieuws

Eerste editie EVM19 Dakar Festival groot succes!

Op woensdag 22 mei heeft EVM19, de evenementenlocatie op.het Eiland van Maurik, voor het eerst haar EVM19 Dakar Festival georganiseerd, een sponsorevenement voor en door rallyteams.

Circus Bolalou komt naar Buren

Een beetje vreemd gezicht voor wie binnenkort langs de tennisbanen in Buren rijdt. Daar bouwt namelijk een echt circus haar tent op en geeft aldaar een viertal voorstellingen.

 

‘Levenstestament en Erfrecht’

Maurik - Op maandagavond 17 juni vertelt notaris Govert-Jan Hoogeboom over het levenstestament en erfrecht.

Hulppunt nu ook in Maurik

Als tweede dorp in de gemeente Buren krijgt Maurik ook een Hulppunt. Bij het Hulppunt kunnen inwoners terecht voor hulp bij financiën, administratie, formulieren en toeslagen. Hulppunt Maurik is elke donderdag open van 11.00-13.00 uur.

 

Medische hulpgoederen naar Suriname

Vanmorgen hebben vrijwilligers van de Tielse Stichting " Vrienden van Suriname" bij fa Welzorg te Raamsdonkveer een grote hoeveelheid medische hulpgoederen opgehaald.

Brussengroep “Een bijzondere broer of zus”

Als een kind in het gezin ADHD, autisme of een andere stoornis heeft, dan heeft dat gevolgen voor alle gezinsleden. Niet alleen het kind zelf heeft begeleiding nodig. Vaak hebben ook de ouder(s) en/of opvoeder(s) en de andere kinderen in het gezin behoefte aan ondersteuning.

Lancering website Markten Tiel

Op zaterdag 1 juni is het zover: de Markten Tiel gaan van start met De Markt Online. Op deze datum vindt er een officiële lancering van de website www.marktentiel.nl plaats op de markt. De marktondernemers zullen om 14:00 uur samen met wethouder de website officieel lanceren.

Taptoe Tiel in feeststemmingTaptoe Tiel is jarig. In 1995 werd als een eenmalig evenement door Muziekvereniging KTSM uit Tiel een Tap

Taptoe Tiel in feeststemming

Taptoe Tiel is jarig. In 1995 werd als een eenmalig evenement door Muziekvereniging KTSM uit Tiel een Taptoe georganiseerd. Nu na 25 jaar is het lustrum een feit. 

Benefietsdiner van de Vrienden van de Alpe D'HuZes ten bate van KWF

 

Grote opbrengst benefietsdiner Alpe d’HuZes.

 

Sponsoravond voor KWF van fietsteam Vrienden van de Alpe d'HuZes

Grote opbrengst benefietsdiner Alpe d’HuZes.

 

Pagina's