Lokaal lezersnieuws

Gewoon Taal nodigt schrijvers uit voor ‘Zomerschrijfsels 2019’

Wordt de zomer van dit jaar net zo geweldig als die van 2018? We zullen het zien. Maar wie de warmte van de zomermaanden van zich af wil schrijven, kan ook dit jaar weer meedoen aan het schrijfevenement ‘Zomerschrijfsels’.

Eindfeest 2019 Den Aldenhaag

Op donderdag 18 juli heeft het eindfeest van OBS Den Aldenhaag in Zoelen plaats gevonden. Het jaar is omgevlogen waarin veel positieve stappen zijn ondernomen. Hierdoor kan de dorpsschool het jaar met een groei van bijna 40% afsluiten.

Groot Speelveld in de Schepebuurt gerealiseerd

De Schepebuurt heeft een nieuw speelveld van 25x50 meter. Het oude veld, is opgeknapt. Nu liggen er twee voetbalvelden cq basketbalveld en een fiets crossbaan voor de kinderen. De speeltuin is omheind en op korte termijn ook het speelveld.

Nieuwe bestuursleden voor de Stichting Burgerweeshuis Tiel

Het College van Regenten van de Stichting Burgerweeshuis Tiel bestaat uit 5 bestuursleden en een administrateur.

Vrijwilligers van Dynamiek in het zonnetje gezet

Donderdag 18 juli was bij Dynamiek de jaarlijkse zomerbarbecue. Tijdens deze barbecue wordt er afscheid genomen van de vrijwilligers die afgelopen seizoen zijn gestopt met hun werkzaamheden bij Dynamiek. Zij stromen uit naar ander vrijwilligerswerk, een opleiding of betaald werk.

Jubilarissen Kunst na Arbeid Ingen

Tijdens het zomerconcert op 14 juli zijn 5 jubilarissen bij Harmonievereniging Kunst na Arbeid Ingen in het zonnetje gezet: Jan v.d. Hatert werd gehuldigd voor zijn 25-jarig jubileum, Anneke v.d.

BUITENGEWONE REIS BIJ LINGEFILM

Komende week op vrijdag 26 juli om 20:30u opent LingeFilm voor de laatste keer dit filmseizoen haar deuren. Daarna is het tijd voor vakantie. Daarom trakteert LingeFilm iedere bezoeker op een drankje voorafgaand aan de film The extraordinary journey of the fakir.

Diploma uitreiking Brede School Academie Tiel

Afgelopen dinsdag 9 juli hebben 5 kinderen in Tiel hun Brede School Academie (BSA) diploma ontvangen.

Veel publiek bij festival Tussen de Dijken

Vanwege het 25 jarig bestaan van de Parel van de Betuwe, organiseerde Jan Kuster een weekend lang twee festivals.
Zaterdag was het de beurt aan Rock & Blues- en zondag Parels Tussen de Dijken.

Weekendje weg voor leerlingenafdeling van KTSM

Een gedeelte van de leerlingenafdeling van Muziekvereniging KTSM uit Tiel heeft afgelopen weekend een heerlijk uitstapje gemaakt naar Nunspeet.

Pagina's