Sport lezersnieuws

<strong>Wekelijks training van een Nederlands kampioen</strong>

28 augustus 2018 is alweer de allereerste avond badmintonnen bij BC Thiela. Na een zomerstop van een kleine twee maanden kan iedereen weer genieten van de badmintonsport. Komend seizoen wordt er wekelijks getraind onder leiding van niemand minder dan Mark Caljouw.

Zomerbridge V.O.G.-De Linge

Uitslag 14 augustus 2018

1. Hans Ruijs & Rob v.Thienen                             65,71%

Zomerbridge V.O.G.-De Linge

Uitslag 14 augustus 2018

1. Hans Ruijs & Rob v.Thienen                             65,71%

Meditatie bij Studio YourBalance in Tiel

Op vrijdag 24 augustus is er bij Studio YourBalance weer een maandelijkse meditatie. Het thema is Het leven liefhebben door acceptatie. Door je niet langer te verzetten en de dingen te aanvaarden zoals ze zijn, sta je anders in het leven. Tijdens de avond wordt hieraan gewerkt.

Vlug en Lenig nodigt alle oud-vrijwilligers uit voor de slot-BBQ

Gymnastiekvereniging Vlug en Lenig gaat met ingang van het seizoen 2018-2019 met haar leden en leiding over naar Hellas. Helaas komt hiermee een eind aan het 59-jarig bestaan van Vlug en Lenig Tiel.

Rob van Moorselaar, Wadenoyen wint 2e Nationaal Perigueux(Fr.)

Wat een sensatie! Rob van Moorselaar wint op de laatste loodzware marathonvlucht van het seizoen 2018 op alle fronten de 1e prijs, alleen Nationaal moest hij iemand in Westerhaar voor laten gaan.

Evert Steenis, Zoelen wint Niergnies

Wederom een nieuwe overwinnaar in het seizoen 2018. Evert Steenis won vanuit Niergnies. Op de verste afstand in Tiel werd de snelste duif geconstateerd. Ook de prijzen 3 en 8 waren voor Evert. Een goed weekend dus voor het duiventeam uit Zoelen.

De top 10 als volgt:

Bert Timmer wederom 1e prijs&nbsp;

Bert Timmer won vanuit het Noord-Franse Roye de eerste 2 prijzen. Na 12 weken van zomerse omstandigheden en wind tegen met lage snelheden was het nu gejaagd door de zuid-westen wind voor de jongelingen van 2018. De afstand van 308 kilometer werd met een snelheid van 95 kilometer/uur overbrugd.

Alex van Zomeren wint Chateaudun

Met de laatste dagfondvlucht van het seizoen 2018, sloot Alex van Zomeren het seizoen in stijl af. Naast de 1e en 2e prijs vanuit Chateaudun werd ook het 1e kampioenschap Eendaagse fond onaangewezen gewonnen. De 1e Aangewezen kampioen werd de combinatie Gottel-van Tuil.

Jessy Tan uit Tiel bereikt finale single NJK tennis

Van 6-11 augustus kwamen de  64 beste junioren-tennissers t/m 12/14/16/18 bij elkaar om te strijden voor de titel kampioen tennis van Nederland in Hilversum.

Pagina's