Zakelijk lezersnieuws

Een nieuwe trend verovert Belgie en Nederland

Een nieuwe festivaltrend stroomt België en Nederland binnen: festivals om je personeel in het zonnetje te zetten. Holland Evenementen Groep speelt hier goed op in met het nieuwste én eerste in zijn soort: het VolLOF Festival, het ideale festival speciaal voor bedrijven.

dialysecentrum ravenstein behaalt als eerste zelfstandige kliniek module A1 van ViPP

Dialysecentrum Ravenstein is er als eerste Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) in Nederland in geslaagd certificering te verkrijgen voor module A1 van VIPP. Volgens de certificerende organisaties Lloyds en Norea heeft Dialysecentrum Ravenstein (DCR) de toets op 16 juli jl.

LaVita prijzenpartner FlipPas; Zeshonderd euro shoptegoed

Tiel - In de maand augustus is LaVita de prijzenpartner van de maand. Mode voor mannen en vrouwen van kwaliteitsjeans tot een mooi colbert en van sportieve jogger tot een stijlvolle zakelijke outfit.

Nieuwe FlipPas-deelnemer: Brils; Geloof in gezamenlijk optrekken

Tiel - In de Weerstraat zit sinds ruim een jaar een brillenzaak met als streven een eigenzinnig assortiment te bieden, vergezeld van echte persoonlijke aandacht: Brils. Eigenaar Henk Willemse vond het hoog tijd om zich aan te sluiten bij de FlipPas.

Expositie in Synagoge Buren Anne von Drehle 

Anne von Drehle exposeert in de Synagoge in Buren, van donderdag 2 t/m zondag 5 augustus. Door het jaar heen exposeert Anne haar schilderijen in ons land van Groningen tot Vaals.

BENU-maandprijs FlipPas uitgereikt

Martini van Toorn is de gelukkige winnares van de FlipPas-maandprijs van prijzenpartner BENU-apotheken. Een winkeltegoed met een waarde van maar liefst € 500.

Basisschool de Molenwerf is gezond!

Tiel – Woensdag 11 juli overhandigde de adviseur Gezonde School van GGD Gelderland-Zuid, Anja Ton, officieel het vignet Gezonde School aan directeur Pascha Vink van basisschool de Molenwerf in Tiel. Dit gebeurde als start van het jaarlijkse pleinfeest en de sponsorloop.

Sereen Animals ter bevordering van het dierenwelzijn

In een wereld van drukte, stress en trauma's hebben dieren het niet makkelijk. Huisdieren kunnen soms angstig, agressief, etc. gedrag vertonen. Mary van Dijk wil onze trouwe viervoeters hierin ondersteunen.

Topdrukte tijdens Open Kersendagen,Betuwse kersen vallen goed in de smaak

Wadenoijen - Afgelopen weekend werd voor de derde keer de ‘Open Kersendagen’ georganiseerd in de boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. Er was een bijzonder gevarieerde kramenmarkt, een kersenexpress, oude ambachten, een muziekfeest en allerlei andere activiteiten.

LIVE Concert (First Edition) "Puur André Pronk"

Zaterdag 24-11-2018 tussen 20.30-22.00 uur (inloop 20.00u) zal de First Edition LIVE-concert ‘Puur Andre Pronk’ (Ras-Entertainer bekend van Idols, Popstars en X-factor) plaatsvinden bij de schitterende centraal gelegen locatie ONS EIGEN GEBOUW te Buurmalsen (Gemeente Geldermalsen) aan

Pagina's