• Holland Evenementen Groep

538 DJ's On Tour bij Holland Evenementen Groep

ZOELEN Zaterdag 26 november komen de Radio538 DJ's naar Zoelen. Na het succes van de QMusic The Party leek het de Holland Evenementen Groep leuk om eens een ander format te proberen en hebben zij Radio538 uitgenodigd om een avond te vullen met spektakel.

,,Zorg dat je erbij bent, want dit wordt gegarandeerd feest", aldus eigenaar Patrick Janssen. 538 verzorgt een avondvullende show met special effects, led show, danseressen én natuurlijk de heetste hits van dit moment. ,,Het is ook een perfecte avond uit om met een groep vrienden af te spreken of bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje. Je kunt kiezen voor alleen de entree of entree inclusief overheerlijke bbq- en drankarrangement."

Speciaal voor deze bijzondere avond is er de mogelijkheid om de EscapeRoom XL te ondernemen. Voor €7,50 extra hebben de bezoekers toegang tot de meest spannende en uitdagende kamers van de Betuwe.

Kaarten zijn online te bestellen via www.hollandevenementengroep.nl/538

Tijd: 21.00 uur - 2.00 uur, kaarten: €10,00 (alleen entree, tot 3 dagen vooraf online te bestellen), kaarten: €12,50 (alleen entree, op de avond zelf aan de deur), kaarten: €65,00 (inclusief bbq & drank), EscapeRoom XL: +€7,50