• Ad Arma

Ad Arma exposeert in Zinder Expo

TIEL Vanaf donderdag 4 januari tot en met zondag 4 februari exposeert kunstenaar Ad Arma zijn werk in Zinder Expo. In de serie 'Over verdwijnen en verschijnen' gebruikt Ad Arma verschillende leidende thema's, zoals de gedeelde aanwezigheid en onze tijd afgezet tegen oneindigheid.

Volgens Arma bevat 'aanwezigheid' het grote geschenk om te kunnen waarnemen. Op deze gedachte baseerde hij zijn olieverfdoeken uit de serie 'Reisspiegels'. De kijker kan zich in de verbeelding op zee, op een berg of aan de rand van water bevinden. Telkens zal het schilderij die gedaante reflecteren.

VERWONDERING Bij de keramische objecten uit de serie 'Over Verdwijnen en Verschijnen' gaat het Ad vooral om het momentum. Hij koos voor een halfronde basis en gebruikte daarvoor de wereldbol. Vervolgens liet hij daaruit vormen ontstaan of in verdwijnen. Aan de kijker de taak om zich te verwonderen!

De opening van de expositie vindt plaats op donderdag 4 januari om 20.00 uur in Zinder Tiel (Rechtbankstraat 1) en is te zien tot en met 4 februari. Info: zinder.nl.

Foto: Een kijkje in het atelier van Ad Arma.