After Corso Party

TIEL Dit jaar vindt de After Corso Party, op zaterdag 16 september plaats, op het Korenbeursplein in Tiel. De goede samenwerking van de diverse horecabedrijven (restaurant Bij Casper, restaurant Aand8, De Beurs, Stadscafé Hexagon en restaurant Olijf) maakt dit mogelijk en is gratis te bezoeken.

Het evenement begint rond 15.00 uur en al snel na daarna treedt als eerste act op, de nieuwe Tielse rockband The Troopers. Stevige muziek door vijf geweldenaren op het podium. De stijl van de Troopers is een mix van hardrock en classic metal, maar ook powerbalads en wat moderne rockmuziek. De rauwe stem van Raymond Molag, het strakke drumspel van Leon Damhuis, het knappe spel op de basgitaar van Wim Hobé, de melodieuze muziek van Pim Kleinbussink en de bijzondere gitaarsolo's van Ronald Vermaat maken deze upcoming band helemaal compleet.

Daarna treedt de professionele band S.A.M. and Friends op. Een formatie die bestaat uit ervaren en gedreven muzikanten. Van easy-listening tot swingende up-tempo nummers, zowel gouwe-ouwe als moderne hits. Zo hoort het publiek nummers van Marvin Gaye tot Bruno Mars, van Chaka Khan tot Beyoncé, maar ook Nederlandstalig en Maleis. En veelal worden deze nummers in een nieuw jasje gestoken.