• archief BDUmedia

Agnietenhof genomineerd "Meest gastvrije theater van Nederland"

TIEL Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel is genomineerd voor "Meest gastvrije theater van Nederland 2016/2017", een nieuwe publieksprijs van de ANWB. De Agnietenhof behoort tot de tien meest gastvrije theaters in de kleinere gemeenten. ,,Een top 10 nominatie is een prestatie van formaat", aldus de ANWB.

De Agnietenhof is uiteraard zeer trots op deze plek in de top tien. In totaal kwamen 124 theaters in deze categorie in aanmerking voor deze nominatie. In heel Nederland hebben meer dan 23.000 theaterliefhebbers hun stem uitgebracht. Een mooi aantal, aangezien alleen midden in de zomer gestemd kon worden. Er konden sterren uitgedeeld worden voor de volgende criteria: Aanbod, Prijs, Bereikbaarheid, Zitcomfort en zicht op het podium, Sfeer en uitstraling en Horeca in en om het theater. Tijdens een grootschalige verbouwing van de Agnietenhof eind 2014 is extra aandacht besteed aan het verbeteren van de zichtlijnen en comfort in de Grote Zaal. Ook is sinds de heropening een eigen Theaterrestaurant geopend. ,,Deze nominatie is natuurlijk een hele mooie bevestiging van ons vermoeden dat de veranderingen gewaardeerd worden", vertelt Ruud van Zuilen, directeur van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

De Agnietenhof ontvangt van de ANWB nog een rapport met daarin alle scores en op- en aanmerkingen van iedereen die op de Agnietenhof gestemd heeft. Op dinsdag 4 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. Volgend jaar wordt de verkiezing weer opnieuw gehouden in het voorjaar. De ANWB verwacht dan een nog grotere respons. Dus mocht de Agnietenhof niet winnen, dan is er volgend jaar een herkansing.

Info en reserveren: www.agnietenhof.nl of 0344 673 500 ∙ Kassa open: ma t/m vr 12.00-16.00 uur, za 14.00-16.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling en een half uur voor de film ∙ Bezoekadres: St. Agnietenstraat 2, Tiel