• Petje Af

Bernard Wientjes bezoekt weekendschool Petje Af

TIEL Bernard Wientjes bezoekt zondag 27 mei weekendschool Petje Af Tiel. Hij arriveert om 12.15 uur en gaat dan samen met de leerlingen lunchen. Aansluitend geeft hij een gastles.

Wientjes is 1 februari 2018 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Petje Af Nederland Wientjes is ondernemer en bestuurder en was tot 2014 voorzitter van VNO-NCW.

Weekendschool Petje Af Tiel is eind oktober 2017 van start gegaan. Er is de afgelopen maanden gewerkt aan de volgende thema's: Gezondheidszorg  (ziekenhuis Rivierenland), Hospitality (van der Valk Tiel), Topsport (Mattijs Branderhorst/Willem II), Kunst (Zinder) en Techniek (Metaglas).  

Weekendschool Petje Af Tiel is succesvol. Ruim 20 kinderen gaan iedere zondag aan de slag op deze school zonder boeken. Zij werken aan hun talenten en krijgen de kans om kennis te vergaren om zo te werken aan een kansrijke toekomst. Ieder kind heeft namelijk talent en verdient gelijke kansen voor de toekomst.

De leerlingen van Petje af doen nieuwe ervaringen en verfrissende ideeën op, maken kennis met inspirerende rolmodellen, ontdekken hun talenten en vormen een beeld van hun eigen toekomst- en opleidingsmogelijkheden. Iedere groep wordt begeleid door professionele coaches die de kinderen inspireren.