• BDUmedia

Bezorging BDU-kranten in vertrouwde handen Religroep

TIEL De bezorging van de Betuwse BDU-kranten komt weer in de vertrouwde handen van de Religroep. Daarmee behoren bezorgklachten op zeer korte termijn tot het verleden, verzekert Dave van Rekom, directeur van de Religroep. ,,Al moet ik de kranten zélf bezorgen."

In de Betuwe verschijnen de volgende titels van BDUmedia: Nieuwsblad Geldermalsen, Culemborgse Courant, Stad Tiel en Stad Buren. De afgelopen tijd ontstonden problemen met het bezorgersnetwerk, hetgeen leidde tot een groeiend aantal bezorgklachten. BDUmedia heeft daarom besloten met een zeer vertrouwd bedrijf in zee te gaan, om voor eens en voor altijd een eind te maken aan deze problemen. Het gaat om de Religroep in Hardinxveld-Giessendam. Dit bedrijf verzorgt al tientallen jaren de verspreiding van de BDU-kranten in de Alblasserwaard en in het verleden ook in de Betuwe. Het heeft in haar gehele regio 1200 bezorgers, terwijl er zestig medewerkers op de zaak zelf actief zijn. Naast het in zee gaan met de Reli-groep, zal BDU ook resterende problemen rond het bezorgersnetwerk krachtdadig aanpakken.

Volgens eigenaar Dave van Rekom wordt het bezorgersnetwerk in de Betuwe op korte termijn hersteld, zodat iedereen weer overal probleemloos zijn of haar krant bezorgd krijgt. ,,Het gaat om zo'n 300 bezorgers die in de Betuwe op pad gaan", aldus Van Rekom. ,,We kunnen nog een aantal bezorgers gebruiken. Op onze site www.reli.nl staat hoe je je kunt aanmelden. Natuurlijk kan het ook via de BDU door te mailen naar bikkel@bdu.nl."

Van Rekom twijfelt geen seconde als hem gevraagd wordt of het allemaal in orde komt. ,,Het gaat lukken, dat komt gewoon goed. Wij kennen geen open wijken. De krant moet gewoon overal bezorgd worden, in iedere wijk, bij iedere boerderij. Ik weet niet anders. We bestaan sinds 1978 en ik ben met die instelling opgegroeid. Alles moet worden bezorgd, al moet ik de kranten zélf bezorgen."

Op de foto: BDU Media en de Religroep gaan er zorg voor dragen dat de bezorging van de BDU-kranten in de Betuwe weer helemaal in orde komt.