• Frits Beunke
  • Frits Beunke
  • Frits Beunke
  • Frits Beunke

Blinkende oldtimers op de weg

TIEL Blinkende oldtimers, uitdagende routes door het Rivierengebied, fraaie oldtimers, stoere sportwagens, sportieve cabriolets en mooie vergezichten over de Betuwe. Zomaar wat ingrediënten die onderdeel zijn van de achtste editie van de Kiwanis Rivierenland Rally die op zondag 1 oktober. Een dag vol rijplezier en sportiviteit tijdens deze rally, georganiseerd door Kiwanis Club Tiel. Een club die zich in zet voor kinderen die extra aandacht nodig hebben (Serving the children of the world).

Om deze kinderen te helpen, ondersteunt Kiwanis Club Tiel diverse goede doelen, zowel financieel als door middel van persoonlijke inzet. Zo is de opbrengst van de Rivierenland Rally dit jaar goed voor de grote DigiTaalstrijd, een wedstrijd georganiseerd door de Bibliotheek Rivierenland, om de strijd aan te gaan met de laaggeletterdheid in het Rivierengebied en daarbuiten. Stichting Heartbeat, een stichting die eendaagse activiteiten en vakanties met zorg voor gezinnen met een jonge hartpatiënt organiseert. Stichting jeugd corsowagen Passewaaij, een jeugdstichting die elk jaar weer een prachtige corsowagen bouwt voor de Fruitcorso Tiel. Fonds gehandicaptensport - (s)cool on wheels, een fonds dat door middel van een sportieve clinic op scholen kinderen bekend maakt met de handicap van invaliditeit. Dream4kids, een organisatie de grootste droom van kinderen met een trauma in vervulling laat gaan.

De rally wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van hoofdsponsor EB-personeelsdiensten en stersponsor H. van Dijkhuizen olie & benzine, beiden gevestigd in Tiel.

Naast de Rivierenland Rally organiseert Kiwanis Club Tiel nog diverse andere evenementen voor haar goede doelen.

Aanmelden: www.rivierenlandrally.nl of www.kiwanistiel.nl/midzomernachtrun