• Theater Terra
  • Theater Terra
  • Theater Terra

De Kleine Zeemeermin in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

TIEL Op vrijdag 23 maart wordt Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof ondergedompeld in het wereldberoemde sprookje 'De Kleine Zeemeermin'. De familiemusical (6-99 jr) wordt gespeeld door Theater Terra dat met prachtig poppenspel de kinderen meeneemt naar de onderwaterwereld.

Diep in de oceaan woont een zeemeermin met een schitterende stem. Ze droomt vaak over de wereld boven de zeespiegel. Op een dag komt ze boven water en redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig zoekt ze de hulp van een valse zeeheks. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem...

Het gezelschap Theater Terra maakt al jaren voorstellingen en musicals voor de hele familie. Daarvoor gebruiken zij prachtige poppen die de verbeelding van de kinderen en ouders laat spreken. Theater Terra won voor haar musicals verschillende prijzen, waaronder een aantal Musical Awards.

Kaarten voor 'De Kleine Zeemeermin' op vrijdag 23 maart om 19.30 uur zijn te bestellen via agnietenhof.nl, telefonisch via 0344-673500 of aan de kassa van de Agnietenhof (geopend van ma t/m vr: 12.00-16.00 uur, zaterdag 14.00-16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling).