• Haaien op Beldert Beach!

    Babette Janssen

Dive-In met Jaws op Beldert Beach

ZOELEN Beldert Beach vrijdag 4 augustus in de avond een Dive-In filmavond, waarbij de klassieker Jaws kan worden gekeken op groot bioscoopscherm vanuit het water. Hiervoor moeten de bezoekers wel een zwemband/luchtbed meenemen waar ze op kunnen dobberen. Of ze kunnen er eentje kopen bij de nieuwe shop van Beldert Beach. De avond is van 20.30 tot 23.30 uur.

,,Het is een uniek evenement", vertelt beachmanager Leroy van Hattum. ,,We zagen er een keer een afbeelding van op internet en het leek ons superleuk. Wij hebben zo'n groot outdoor cinemascherm en al eens eerder een Drive-In

bioscoop georganiseerd op de parking, dus dit wilden we absoluut ook een keer doen en dan in het water. Dive-In dus."

De reacties op de posts die Beldert Beach op social media heeft gedaan zijn gigantisch. Iedereen vindt het een belachelijk spannend avontuur en tagt en deelt er op los om mede 'slachtoffers' te verzamelen.

Ook eigenaar Patrick Janssen is razend enthousiast: ,,Dit heb ik altijd al eens willen doen. Volgens mij geeft dit een nog gaver effect dan een 3D film. Het idee is eigenlijk ontstaan omdat we heel blij zijn met onze jaarkaarthouders en ze graag elk jaar op een ludieke manier willen bedanken en belonen. Zo hebben we eerder al een drive-in bioscoop, het festival Fruitify en een Ibiza markt georganiseerd voor ze. Jaarkaarthouders hebben dan gratis toegang en andere bezoekers moeten dan gewoon entree betalen."

,,We willen dit seizoen ook nog een nachtelijk Killer Surf kampioenschap in combinatie met een lounge party op de beachclub organiseren. Dat wordt ook gaaf, want de Killer Surf (red. hoogste waterglijbaan van de Benelux) is voorzien van verlichting die 'meeglijdt' met de glijder waardoor je de snelheid ziet én er is een scorebord die je precies laat zien hoe hard je gaat. Er worden soms snelheden gehaald van 65 km per uur. Heel spectaculair. En 's nachts is het nog spannender om van 23 meter naar beneden te glijden dan overdag al het geval is."

Info: www.beldertbeach.nl/nl/tickets