Drive-in bioscoop op Beldert Beach

ZOELEN Holland Evenementen Groep stopt met de organisatie van de nieuwjaarsduik op Beldert Beach. ,,Het is tijd voor iets nieuws", laat eigenaar Patrick Janssen weten. ,,De nieuwjaarsduik wordt tegenwoordig op veel locaties georganiseerd en wij proberen ons toch te blijven onderscheiden met onze activiteiten."

De Holland Evenementen Groep houdt in het nieuwe jaar voor het eerst een Drive-in bioscoop. Op zondag 3 januari om 20.00 uur wordt deze gratis try-out gehouden op de parking van Beldert Beach. ,,Iedereen die het leuk lijkt om dit een keer mee te maken kan zich aanmelden via het Facebook evenement. Zoek gewoon op Drive In Bioscoop en meld je aan met je nummerbord."

Op de parking van Beldert Beach wordt een enorm openlucht bioscoopscherm geplaatst en via de autoradio creëren de bezoeker zo hun eigen autobioscoop. ,,Uniek is het alvast zeker, want dit was alleen in Amerika in de jaren '70 te ondernemen. De film blijft een verrassing, maar is een klassieker die perfect past in dit thema."