• Eerstelijns Centrum Tiel

Eerstelijns Centrum Tiel geheel rookvrij

TIEL Het Eerstelijns Centrum Tiel is per 1 maart 100% rookvrij: zowel het pand als de parkeerplaats. De asbakken zijn weggehaald. Hiermee sluit het Eerstelijns Centrum Tiel aan bij de landelijke campagne 'Op weg naar een rookvrije generatie'. In heel het land worden plekken rookvrij gemaakt waar kinderen komen.

Het Eerstelijns Centrum Tiel wil dat het ook in Tiel vanzelfsprekend is dat kinderen rookvrij opgroeien. Daarom doet het gezondheidscentrum mee aan de campagne 'Op weg naar een rookvrije generatie'. Ieder kind dat geboren wordt, willen we de kans geven om rookvrij op te groeien. Ook huisartsenpraktijk Drumpt, huisartspraktijk de Gravin, het ziekenhuis en de GGD doen mee.

BORDEN Het Eerstelijns Centrum Tiel is daarom vanaf 1 maart helemaal rookvrij: zowel het pand als de parkeerplaats. De asbakken zijn weggehaald en er zijn geen gedoogzones meer. Via borden worden bezoekers geattendeerd dat er niet meer in en om het pand mag roken. Wie wel rookt, wordt door het centrum gevraagd om daarmee te stoppen.

Wie achter deze campagne staat en meer plekken in Tiel en omgeving rookvrij wil maken, kan naar www.rookvrij.nl, selecteer de betreffende sportclub, speelplek of schoolplein en teken voor rookvrij.