• Tiel, 26 augustus 2015
  Burgemeester J. Beenakker reikt de Erepen­ning der stad Tiel uit aan de heer F.A. (Frits) van Es. 
  De uitreiking vond plaats tijdens een minisymposium met als thema Zorg over de grens, ter gelegenheid van het afscheid van de heer Van Es als directeur-bestuurder bij stichting Zorgcentra Rivierenland.
  De heer Van Es was werkzaam in Tiel als verpleeghuisarts, hoofd medische dienst en directeur/bestuurder bij verpleeghuis Vrijthof, later stichting Zorgcentra Rivierenland.
  Naast zijn beroepsmatige werkzaamheden is hij sinds 1990 vrijwilliger bij de stichting Juco (deze stichting organiseert hulp voor weeshuiszorg in Roemenië), is sinds 1994 commissaris bij de Van Heumen-de Sitter Stichting, is sinds 2010 lid van het College van Regenten van de stichting Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis en actief lid van de Rotary.
  Copyrightvrij: Foto Jan Bouwhuis.

  Foto Jan Bouwhuis

Erepenning voor Frits van Es

SLIEDRECHT Burgemeester Beenakker reikte woensdag de Erepen­ning der stad Tiel uit aan Frits van Es. De Erepenning is een gemeentelijke onderscheiding, die wordt uitgereikt aan personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt binnen de gemeente Tiel. De uitreiking vindt plaats tijdens een minisymposium met als thema 'Zorg over de grens', ter gelegenheid van het afscheid van Van Es als directeur-bestuurder bij stichting Zorgcentra Rivierenland.

Frits van Es was werkzaam in Tiel als verpleeghuisarts, hoofd medische dienst en directeur/bestuurder bij verpleeghuis Vrijthof, later stichting Zorgcentra Rivierenland. Naast zijn beroepsmatige werkzaamheden is hij sinds 1990 vrijwilliger bij de stichting Juco (deze stichting organiseert hulp voor weeshuiszorg in Roemenië), is sinds 1994 commissaris bij de Van Heumen-de Sitter Stichting, is sinds 2010 lid van het College van Regenten van de stichting Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis en actief lid van de Rotary.