• Voorzitter Laurens Verspuij (links) overhandigt de dozen met 2000 kaarten aan Lianne Kraan en Jeremy van der Horst

    Fruitcorso.nl
  • Voorzitter Laurens Verspuij (links) overhandigt de dozen met 2000 kaarten aan Lianne Kraan en Jeremy van der Horst

    Fruitcorso.nl

Aftrap Fruitcorso-actie bij Albert Heijn in Tiel

TIEL De spaaractie bij zeven filialen van Albert Heijn in de regio Rivierenland is van start gegaan. Voorzitter Laurens Verspuij van Stichting 4-Stromenland overhandigt de doos met 2000 kaarten voor Corso by Night aan Jeremy van der Horst, supermarktmanager bij AH Molenstraatje Tiel en dienst assistent Lianne Kraan.

De spaaractie duurt tot en met 20 september. Bij het inleveren van een volle spaarkaart krijgen klanten 5 euro korting, waardoor ze het avondcorso op de tribune voor 7,50 euro kunnen bezoeken. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een fruitzegel. Vijf zegels betekent een volle kaart, die bij de kassa ingewisseld kan worden voor een ticket met bijbetaling van 7,50 euro.

Aan de actie doen de volgende filialen mee: AH Molenstraatje Tiel en Tiel Passewaaij, Piazza Center Gorinchem en Hoog Dalem Gorinchem, Leerdam, Culemborg en AH Achter 't Veer Geldermalsen. De organisatie zet extra tribunes neer om ook andere bezoekers de kans te geven het avondcorso te zien. Jeremy van der Horst: ,,We zijn benieuwd hoe het gaat lopen. We hebben er hoge verwachtingen van. En op is op. Dus mensen moeten niet te lang wachten.''