• De Nacht van Flipje doet mee met Fruitcorso 2019.

    De nacht van Flipje

De Nacht van Flipje-wagen van Agnietenhof in Fruitcorso 2019

TIEL Op zaterdag 21 september rijden maar liefst 25 castleden van familiemusical 'De Nacht van Flipje' mee in het Fruitcorso. Zij laten dan voor het eerst samen een aantal nummers uit de musical horen. Hoe de wagen eruitziet blijft nog een verrassing. 'De Nacht van Flipje' is van vrijdag 20 toto en met zondag 29 december exclusief te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

Een echte Tielse musical over frambozenmannetje Flipje mag natuurlijk niet ontbreken bij het jaarlijks terugkerende evenement. Daarom werken de technici van de Agnietenhof al een tijd aan een mooie wagen. Onder meer bekende acteurs Alfred van den Heuvel en Theun Plantinga, maar ook talent uit de regio (Ineke van Beuzekom, Peter van Dijk, Jeannette Groeneveld e.a.) doen mee.

DE NACHT VAN FLIPJE Flip en zijn vader Anton, die bessensap maakt, gaan de strijd aan met de aanstormende politica Erica Grommer die korte metten wil maken met al het groen in de omgeving. Ze krijgen daarbij hulp uit onverwachte hoek… De Nacht van Flipje is van vrijdag 20 t/m zondag 29 december te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl, aan de kassa (St. Agnietenstraat 1) of telefonisch via 0344 673 500. Ook bij de Zinder Balie zijn kaarten te verkrijgen (Rechtbankstraat 1, alleen PIN).