• Aftersun

Korenbeurs Aftersun

TIEL Na de uitverkochte editie van Korenbeursstrand konden de ondernemers van het het Korenbeursplein niet een heel jaar wachten op het volgende strandfeest, en de bezoekers ook niet.

Al snel werden de plannen voor een nazomer editie geboren en de datum geprikt: zaterdag 24 augustus. Een strandfeest, maar dan toch iets anders: intiemer, meer live muziek en een bredere doelgroep. Voor de eerste editie van Korenbeurs Aftersun is de spetterende live show Rolling Piano uitgenodigd. Aan de basis van deze groep staan 2 grote pianovleugels, bijgestaan door een drummer en saxofonist, en de gast bepaalt wat er gespeeld wordt. Alle verzoeknummers kunnen worden ingediend, van rock tot dance, van disco tot Nederlands. iedereen mag mee dansen én zingen.

Naast deze knallende act komen een paar van de beste dj's naar het horecaplein. Zo staat veteraan Bas Voigt achter de draaitafels. Al decennia lang is hij een icoon in Tiel op het gebied van disco, soul en danceclassics. De jongere generatie wordt vertegenwoordigd door Leef Je Rave's frontman Fusion, die met deze set ook terug in de tijd gaat. Nieuwkomer Difesa is meer een bekend gezicht op feesten als Latin Lovers, terwijl afsluiter Kelvin eigenlijk op elk feest in buurt al een keer de tent heeft afgebroken.

Ook bij de dit evenement slaan de horecaondernemers de handen weer in een om voor de bezoekers een zo goed mogelijke beleving te creëren. De koks van The SPOT, Olijf en JUS staan wederom klaar om allerlei heerlijke en betaalbare gerechtjes te maken, zodat niemand van het plein af hoeft om te eten. De ervaren barmannen en -vrouwen van de Hexagon en de Beurs zorgen weer voor alle drankjes.

Om dit nieuwe evenement goed van start te laten gaan, is er gekozen voor een lage toegangsprijs. Een ticket kost in de voorverkoop slechts 6 euro en aan de deur 10. Als speciale actie is dit inclusief het eerste drankje. Tickets zijn alleen online te koop via onder andere de Facebookpagina van het Korenbeursplein.