• Martijn Fischer zingt hits van Hazes in de Agnietenhof

    Mark Engelen

Schouwburg Agnietenhof start theaterseizoen met de hits van Hazes

20-09-2019, 15:02 | Lezersnieuws | Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

Een bijzonder jaar voor Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. In 2019 bestaat de schouwburg vijftig jaar en dat wordt gevierd met circa 200 mooie, grappige en bijzondere voorstellingen. Op vrijdag 27 september start het theaterseizoen met ‘Martijn Fischer zingt hits van Hazes’, gevolgd door de eerste voorstelling uit de Serie van Vier: Vlaams Toptoneel.

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en de film ‘Bloed, zweet en tranen’. De muziek van de Amsterdamse volkszanger leent zich perfect voor een theateravond. Daarom brengt Fischer samen met zijn band een mix van levensliederen en feestmuziek naar de Agnietenhof. Soms intiem, dan weer met de bedoeling om uit volle borst mee te zingen.

Jubileumcadeau: seriekorting op vier Vlaamse voorstellingen
Speciaal voor dit jubileumseizoen heeft de Agnietenhof een serie samengesteld: Vlaams Toptoneel. Met drie of meer voorstellingen uit de volgende selectie kunnen bezoekers met korting naar het theater: Missie door Bruno Vandenbroecke (28 sep), Onbezongen door Valentijn Dhaenens (19 okt), Five Easy Pieces over Marc Dutroux, gespeeld door kinderen (15 nov) en True Copy van Het Zuidelijk Toneel en Berlin (13 feb).

Grote namen op het toneel
Ook dit theaterseizoen staan veel grote namen op het toneel van de Tielse schouwburg. Onder meer Kinky Boots, Nick & Simon, Rundfunk, Nienke Plas, Daniël Arends, Huub Stapel, Woezel & Pip en Herman van Veen komen langs. Voor veel voorstellingen zijn nog kaarten verkrijgbaar via agnietenhof.nl.

Meer informatie & tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl of aan de kassa: St. Agnietenstraat 2 Tiel, 0344 67 35 00 | Of via de Zinder Balie: Rechtbankstraat 1, Tiel, alleen PIN.